Imala je 169 kila, a onda je otvorila nalog na Instagramu! Pogledajte kakva je sada RIBETINA

Ona je uspela da smrša neverovatnih 92 kilograma, ofarbala se u plavo i nema nameru tu da stane

Mnoge žena se bore sa gojaznošću, ali one koje uspeju da skinu višak kilograma nesebično dele svoje savete putem društvenih mreža. Simon Anderson je transformisala svoje telo i sada pomaže drugima da postignu isti rezultat.

HRVATSKA DEBELJUCA: Ne stidim se svojih oblina, a hejteri mogu samo da crknu! (FOTO)

Imala je 150 KILOGRAMA, a onda se pretvorila u SEKS-BOMBU od koje zastaje dah (FOTO)

Simon Anderson (24) je na svom Instagram profilu objavila video u kojem je vidljiva njena neverovatna transformacija.

Ceo život se bori sa viškom kilograma i konačno je odlučila da tome stane na put. Dve godine je se borila da izgubi višak kilograma, a danas je gotovo neprepoznatljiva, prenosi Večernji list.

- Bilo je tu mnogo suza, muke, odricanja i upornosti. Bilo je mnogo trenutaka kada sam želela da odustanem. Ali nisam - rekla je Simon.

Ova Novozelanđanka je u svojim ranim dvadesetim godinama dostigla težinu od neverovatnih 169 kilograma, a za dve godine izgubila je gotovo polovinu svoje težine, ukupno 92 kilograma.

Svoj put prema neverovatnoj transformaciji je dokumentovala i objavljivala na Instagramu, a u prvih osam nedelja smršala je 18 kilograma.

Odrekla se nezdrave i brze hrane i izbacila je šećer iz ishrane. Trenira svaki dan po sat-dva i trenutno se priprema za polumaraton.

Višak kože sa stomaka je uklonila operacijom. Danas ima 77 kilograma i izgleda neverovatno.

Pogledajte najnoviji modni editorijal.

(Telegraf.rs)