TOP 10 NAJPOVOLJNIJIH LETNJIH ARANŽMANA: Turska

Ako želite da letujete u Turskoj, trebalo bi da znate da je najjeftiniji Kušadasi, gde desetodnevni odmor košta 174 evra, a najskuplja Antalija. U agencijama kažu da su skoro svi aranžmani rasprodati. Zato, požurite!

Aranžmani za letovanje u predsezoni planuli su u beogradskim turističkim agencijama, a za srpske turiste i ove godine najprivlačnije su Grčka i Turska. Desetodnevni boravak na moru mogao se pronaći i za 39 evra, koliko je iznosila cena polupansiona sa organizovanim prevozom. Kako je leto uveliko tu, a predsezona prošla, istražili smo ponude turističkih agencija za Tursku, zemlju čiju obalu zapljuskuju čak četiri mora.

Omiljena letovališta srpskih turista u "zemlji na dva kontinenta " su Kušadasi, Marmaris, Bodrum, Alanja i Antalija, a Telegraf.rs je pronašao TOP 10 najjeftinijh turističkih aranžmana za ove destinacije.

1. EuroTurs agencija preporučuje aranžman na bazi 9 noćenja u hotelu Tecimen** u centru Kušadasija, za samo 174 evra sa autobuskim prevozom. Hotel poseduje besplatni parking, a u okviru hotela nalazi se i bazen.