SALON ZA NEGU I ŠIŠANJE PASA: Sreća vašeg ljubimca zavisi od nege i zdravlja (FOTO)

U srcu Vračara, u Nevesinjskoj br. 6, nalazi se savremeno opremljen salon za šišanje i negu pasa “Pop Dog”, u kome se vaš ljubimac oseća kao kod kuće, a iz njega izlazi razdragan i veseo

Baš kao i vama i vašem ljubimcu neophodna je nega, redovno održavanje, četkanje i ulepšavanje. Kupanje i šišanje pasa je izuzetno zahtevno, pa je neophodno angažovati stručno lice kako bi se sprečile povrede. U salon Pop Dog na Vračaru koriste najkvalitetniju francusku kozmetiku kojom se psi kupaju, a o njihovom ugodnom osećaju prilikom šišanja brine kinološki sudija, sa iskustvom od preko 30 godina rada sa psima.

Od momenta kada uđete u salon sa vašim kučetom pa do kraja ulepšavanja, može da prođe i po nekoliko sati. U ovom salonu psi se osećaju jako prijatno a vlasnici su slobodni da ih ostave osoblju i da se po njih vrate tek na kraju tretmana.

Salon "Pop Dog" se nalazi u prostoru na dva nivoa, gde je na donjem spratu kada za kupanje a na gornjem salon za ulepšavanje i sređivanje.

Za sve klijente koji prvi put dolaze sa svojim ljubimcima " Pop Dog " nudi specijalni popust, a zakazivanje termina možete izvršiti na telefon: 060/450-9876. Zaposleni se trude da svaki termin realizuju u roku od 24 časa.

(Telegraf.rs)