Pal Zileri predstavlja novu kolekciju (FOTO)

Slavna modna kuća specijalizovana za mušku odeću “Pal Zileri” predstaviće kolekciju za sezonu jesen/zima 2013/14 u ponedeljak, 9. septembra od 21 čas u prostorijama K.C. Belexpo

Trideset i četvrta po redu revija “West 64 presents – Pal Zileri biće realizovana u organizaciji kompanije “FILINVEST” (Generalnog zastupnika renomirane italijanske robne marke za vrhunsku mušku modu “Pal Zileri” za Srbiju i Crnu Goru). Ova priznata manifestacija, predvodnica svake modne sezone u našoj zemlji, predstavlja najviša modna, stilska i estetska dostignuća jedne od vodećih svetskih robnih marki za mušku modu.

Aktuelnu kolekciju linije “Pal Zileri” odlikuju savršene kombinacije i besprekorni detalji, prožeti tradicionalnom vrhunskom elegancijom. Inspiracija kreatora potiče iz filma “Easy Virtue” (Lakoća veštine) sa proslavljenim Kolinom Firtom u glavnoj ulozi, u kome se radnja odigrava u visokom društvu Engleske tridesetih i ambijentu neoklasične arhitekture.

Kolekcija košulja ima svoje oblike i dužine - koji prate moderne trendove sa ekstra dužinama i skoro su bez kragni – kao i druge u formi italijanskog stila i kroja, uske i sa različitim vrstama kragni.

Sportska odeća je sofisticirana, ubedljiva i pomalo u stilu “rock ‘n’ roll”, uz aplikaciju kože pomešane sa materijalom, ili trikotaže dizajnirane da imitira “nežno jak” efekat!

U segment dezena - mešavina zabavnih i neočekivanih štampanih motiva može se videti na gabardenu modela sa 5 džepova i na većini originalnih “čino” pantalona, a šalovi kriju naznake motiva sa odštampanih ili izbledelih fotografija.

(Promo)