DNEVNI HOROSKOP ZA 14. FEBRUAR: Vodolije ostvaruju ljubavne snove, Škorpije pucaju od entuzijazma

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

foto Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

www.astrousluge.com

OVAN

POSAO: U potpunosti ste okrenuti profesionalnom životu. Sklopićete posao svog života i dobićete izvanrednu priliku za unapređenje karijere.

LJUBAV: Slobodni imaju više prilika za neke nove emotivne početke, dok se zauzetima veza odvija ustaljenim tokom.

ZDRAVLJE: Moguće su infekcije, praćene temperaturom.

BIK

POSAO: Na poslovnom planu vam se pruža mogućnost da, doduše, kroz teške pregovore, sklopite značajan ugovor sa jakim klijentom ili da osvojite novo tržište.

LJUBAV: Pokušajte da uspostavite sa pratnerom ravnotežu. Ali, ovo je samo mala kriza u vašem odnosu, nema razloga za zabrinutost.

ZDRAVLJE: Osećate se prilično iscrpljeno, jer ste potrošili dosta energije da bi ste realizovali neki svoj projekat koji još uvek ne donosi adekvatne rezultate.

BLIZANCI

POSAO: Vaš fokus najviše će biti usmeren na oblast svakodnevnih poslovnih aktivnosti. Trudite se da budete koncentrisani, iako će obaveza biti puno.

LJUBAV: Slobodni mogu sresti novu osobu.

ZDRAVLJE: Ojačajte svoj mentalni i fizički sklop, jer ćete se nakon toga izuzetno dobro osećati, a to će vam dati snage i volje da istrajete u svojim namerama.

Foto: Pixabay

RAK

POSAO: Ništa ne ide onako kako ste zamislili i pred vama se stalno pojavljuju nove prepreke. Do kraja dana ćete shvatiti da su se vaši planovi realizovali u većoj meri nego što ste očekivali.

LJUBAV: Promenićete svoje najokorelije životne stavove i otvoriti sebi put za mnogo novih početaka. Ne opterećujte se prošlošću.

ZDRAVLJE: Opustite se, šetajte, druzite se sa porodicom i prijateljima i poboljšajte svoje raspoloženje. Imate vere i snage!

LAV

POSAO: Trudite se da sa poslovnim partnerima održavate bliske kontakte, jer će Vam neki od njih doneti posao. Dajete prednost svojoj karijeri.

LJUBAV: Lavovi u vezi će otkriti da ih za partnera veže duboko prijateljstvo i odanost.

ZDRAVLJE: Bavljenje bilo kakvom fizičkom aktivnošću bi vam prijalo.

DEVICA

POSAO: Moraćete da ponovite neke priče i pokušate ponovo sa prilikama koje ste eventualno propustili.

LJUBAV: Mada na prvi pogled izgledate ležerno i niste opterećeni izgledom, zapravo ste veoma zabrinuti za to kakav utisak ostavljate na druge. Okolina to ne primećuje.

ZDRAVLJE: Zbog svih stresova koje ste preživeli, ovaj dan je obeležen nesanicom i nervozom.

VAGA

POSAO: Energični ste i probojni, ali nećete biti nestrpljivi, već sposobni da uporno istrajete u onom što želite u vezi sa poslovnom situacijom.

LJUBAV: Neke emocije koje ste tajili od drugih postaju svima očigledne, a vama će pasti kamen sa srca.

ZDRAVLJE: Plutate kroz tmurno raspoloženje i gunđate na komentare ukućana. Te mračne sate može prekinuti jedino vaša odluka da vam postane bolje – i to odmah.

ŠKORPIJA

POSAO: Vaš poslodavac se sigurno pita šta je razlog vašeg neiscrpnog entuzijazma s kojim ste se vratili na posao.

LJUBAV: Čini vam se da će ljubav potrajati zauvek, posebno sada kada ste zaljubljeni preko ušiju. U ljubavi nema nikakvih prepreka osim onih koje sami smislite.

ZDRAVLJE: Mogući su napadi migrene. Neumerenost u hrani može vam doneti velike probleme.

STRELAC

POSAO: Za razliku od vaših kolega, vi ste prvi na sastanku i spremni za nove radne pobede. Uspešno ćete rešavati svoje obaveze u plaćanju, mada vam je finansijska situacija prilicno loša.

LJUBAV: Opustite se, nema te sile koja može vas da razdvoji. Uživajte u zajedničkim trenucima!

ZDRAVLJE: Posvetite se svojim omiljenim hobijima i ljudima, provedite više vremena u prirodi i tišini i osetićete kako stvari dolaze na svoje mesto.

Foto: Pixabay

JARAC

POSAO: Život trenutno izgleda baš onako kako vi volite – svetlucavo i raskošno. Finansijski se opravljate, ali ne zaboravite da sačuvate nešto i za manje svetlucave mesece.

LJUBAV: Porodica, prijatelji i potencijalni ljubavnici obasipaju vas pozivima, ne budite uobraženi i odgovorite svima. Ljubav treba zaslužiti, ne dolazi sama po sebi.

ZDRAVLJE: Posvetite se sebi, jer ste se u poslednje vreme zanemarili, a u stvari biste sebi trebalo da budete na prvom mestu.

VODOLIJA

POSAO: Ušteđevina vam je napokon poprimila odgovarajuće razmere. Niko iz vaše okoline neće moći da nasluti šta vam je u glavi. Duša vam je puna snova, koje se ne usuđujete da priznate.

LJUBAV: Vaš zagonetan osmeh skriva mnogo srećnih dešavanja koja ste već dugo prizeljkivali. Sada ste na početku neobične romanse, koja bi mogla da ima duži rok trajanja od uobičajenog.

ZDRAVLJE: Nervoza je naglašena, ali sa njom se treba suočiti i polako je smirivati. Ne možete sebi dozvoliti da drugi ispaštaju zbog vaših hirova.

RIBE

POSAO: Zaista ste sebi zadali visoke ciljeve, a najbolje je to što ste vi među retkima koji mogu da ih ostvare. Na prvi pogled čini se da imate velike poslovne planove, ali oni na ličnom planu su još veći.

LJUBAV: Zapamtite, nemate čega da se stidite, ljubav dolazi u originalnom izdanju i biće jedinstvena.

ZDRAVLJE: Vi ste meteoropata i ovo promenljivo vreme utiče na vaše raspolozenje i na vaše zdravlje.

Astrolog: Ruža Ružanović

Video: Ako osvojite srce nekog od ovih šest horoskopskih znakova - voleće vas zauvek

(Telegraf.rs)