Šta znači sanjati da ste u bolnici?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovakvi snovi nose vrlo važnu poruku

Foto: Shutterstock

Bolnički hodnici i sobe su dovoljno stresni za javu, a pogotovo kada ih viđamo u snovima.

Međutim, ako se u snu nalazite u bolnici, onda obratite pažnju na poruku koju vam šalje.

Ove ustanove asocijacija su na zdravlje, kao i na psihičku higijenu koja vam možda i nije prioritet koliko bi trebalo da bude, zbog čega vas poseti u toku spavanja, navodi dreamdictionary.org

Bolnice u snovima nude tretman iz vaše prošlosti ili sadašnje emocionalne traume. Baš kao što biste lečili fizički bol ili iznenadnu bolest odlaskom u svoju glavnu zdravstvenu ustanovu, u snovima bolnice pružaju istu negu.

Bolnice u snovima su pozitivnog karaktera, koji podstiču sanjara da identifikuje i izleči stare rane prošlosti.

One vas u snovima vode do samooporavka. Međutim, bolnice se mogu pojaviti u negativnom kontekstu kada postoji otpor prema promeni starih navika.

Foto: Shutterstock

Ako sanjate vozilo hitne pomoći, onda vam um šalje jasne znake nekog hitnog delanja u vašem životu. Nešto što morate hitno preduzeti. Ovo predstavlja jedan važan slučaj, koji će biti rešen.

Ukoliko u snovima vidite doktora ili bilo koga od  stručnog medicinskog osoblja, oni su prenosioci poruka. Obaveštavaju vas da je proces zarastanja počeo i da je samo pitanje vremena kada ćete se izlečiti, tačnije, kada će rana koja vas muči u celosti zarasti.

Često u snovima, kada su ovakve vrste, odvoze nas u hitnu pomoć. Ovi snovi skreću pažnju na probleme u vašem životu kojima je potrebna neposredna pažnja. Ovo su dobri snovi koji doprinose da promena nadođe brže nego inače.

(Telegraf.rs)