Obrve u obliku ribljeg repa su najnoviji svetski hit, ali da li biste baš ovakve izašle napolje?

Kad ih ukombinujete sa odgovarajućom šminkom mogu izgledati očaravajuće, ali bez šminke su pomalo jezive

Moderni trendovi ne prestaju da iznenađuju, a ove obrve su poslednji svetski hit. Instagramom se šire brzinom svetlosti i sve je više onih koji postavljaju fotografije ovakvih krivudavih obrva. Generalno, prethodna godina je donela mnogo novih trendova sa obrvama, neki su nas dobro nasmejali, a neki i sablaznuli.

Svi rođeni nakon 1970. će moći da postanu besmrtni - naučnici tvrde da će do 2050. napraviti lek za večni život

Izgleda jako zabavno poigravati se sa obrvama, pa ako i iščupate koju dlačicu više možete da napravite novi modni bum. Već ste videli neke od najčudnijih trendova, pa ih isprobajte i sami. Obrve su važan deo lepote lica, a žene svojim idejama svaki dan pomeraju granice. Posle obrva u obliku riblje kosti, zmijica i pletenica u obrvama, na red su došle i obrve u obliku ribljeg repa. Vrlo brzo su postale hit na društvenim mrežama.

3 stvari koje svaka žena mora da uradi ako se muškarac loše ljubi

Blogerka Huda Katan iz Dubaija je prva počela da ih uovako uređuje i tako je privukla brojne obožavatelje. Sada ih na taj način uređuju i žene i muškarci... Na Instagramu ih možete naći po heštagom #fishtailbrows, a svakim danom ih je sve više i više... 

Ovakve obrve se lako prave, umesto klasičnog završetka spoljnjeg dela luka obrva, vrh treba da bude podeljen na dva dela i izgleda baš kao riblji rep.

1.

2.

 
A post shared by SPIN South West (@spinsouthwest) on

3.

 
A post shared by PopGlam Beauty (@popglambeauty) on

4.

 
A post shared by Makeupartists WorldWide (@makeupartists.worldwide) on

5.

 
A post shared by GENTIANA • AMBIENCE (@ambiencebygentiana) on

Da li ćete se usuditi da isprobate ovaj najnoviji bjuti hit?

(Telegraf.rs)