Pogledajte šta Dženifer Aniston jede svaki dan i kako vežba da bi u petoj deceniji i dalje bila seksi

Osvojila je srca mnogih širom sveta, a na izgledu joj mogu pozavideti i mnogo mlađe devojke

Dženifer Aniston je jedna od najuspešnijih, poznatih i voljenih zvezda današnjice, a godine kao da nemaju nikakav uticaj na njen izgled i lepotu.

Ovim delovima ženskog tela muškarci ne mogu da odole, a nisu grudi i zadnjica

To što godinama izgleda savršeno dobro, Dženifer ima da zahvali pravilnoj ishrani i vežbanju. Prema pisanju Insider-a, ona vežba jedan sat svakog dana osim nedeljom kada pravi pauzu.

Njen trener Danijel Lagri podelio je nekoliko vežbi koje glumica radi kako bi imala tako dobru figuru. Za noge ona radi vežbu u kojoj zauzima položaj čučnja i onda radi šut ka nazad. Za gornji deo tela koristi elastične trake koje rasteže iznad glave i vežba mišiće grudi.

Kada ne vežba sa ličnim trenerom ona sama pravi kombinaciju vežbi. Ona često radi trening joge, snage, intervale i slične programe. Kada je u pitanju kardio obično 15 minuta vozi bicikl, 15 minuta trči na traci i 15 minuta vežba na trenažeru. Izgleda da ove vežbe stvarno čine čuda za njen izgled.

Što se tiče ishrane, ona jede dosta voća i povrća. Šest dana u nedelji ona jede hranu sa manje ugljenih hidrata, bogatu proteinima, bez glutena, a jedan dan u nedelji jede sve što poželi. Njena tajna je zapravo to: jesti što više organskog voća i povrća, piti što više vode, smanjiti šećer na minimum i spavati dovoljno.

Za doručak obično jede ovsenu kašu sa belancima, smuti ili žitarice sa bananom. Ručak i većera su obično salate sa proteinima ili kombinacija povrća. U toku dana ona ima užinu, a najviše voli da pojede jabuku sa puterom od badema.

Pamtimo da se zabavljala se super zgodnim frajerima i bila u braku sa srcolomcem Bred Pitom. Poslednji brak sa Džastinom Teruom okončao se posle veoma kratkog perioda. Podsećamo da Dženifer Aniston nema dece i u potpunosti je posvećena svom poslu.

(Telegraf.rs/thisisinsider.com)