Otkrivena tajna savršene linije Kejt Midlton: Vojvotkinja uz pomoć ove vežbe izgleda bolje nego ikad

Vojvotkinja od Kembridža je majka troje dece i ima odličnu figuru

Kejt Midlton poznata je po tome što uvek savršeno izgleda, a sada je otkriveno i kako joj to polazi za rukom posle tri trudnoća.

Nije novina da je Kejt zainteresovana za vežbanje i sport, a često smo mogli da vidimo njene fotografije sa fubalskog terena ili terena za odbojku. Kada se spremala za venčanje sa princem Vilijamom, veruje se da je držala Dukan dijetu.

Foto: Profimedia

Majka troje dece, visoka je oko 175 centimetara i teška 54 kilograma. Ključ njenog dobrog izgleda krije se u njenoj sportskoj, takmičarskoj prirodi koju deli sa svojom porodicom, a posedno sestrom Pipom.

Jedan od izvora blizak palati kaže da je Kejt zavisnik od vežbanja, a Pipa iKejt njihova zategnuta tel ashvataju veoma ozbiljno. Njihova majka Kerol koja je u 60-im godinama isto izgleda veoma dobro.

Njena tajna je kako pišu mediji vežba izdržaj koja pogađa celo telo, a ne zahteva nikakvu promenu. Ta vežba zateže njene mišiće, a pored osnovnog izdržaja postoje i izdržaj u stranu i takozvani “prone sky dive” koje Kejt radi po 45 sekundi ili duže i ponavlja svaku po 10 puta.

Foto: Profimedia/Zuma Press - News

Pipa i Kejt su naporno vežbal eu teretani u Kensingtonskoj palati, gde im je trening počinjao kardio zagrevanjem, podizanje kukova, dijagonalni i obrnuti sklekovi, trbušnjaci, čučnjevi, mostomi i poditzanje tegova.

Vojvotkinja je fan Dukan dijete, hipnoterapije, domaće hrane i deserta.

(Telegraf.rs/dailystar.co.uk)