Bila je ravna kao daska, a onda se kladila sa trenerom da će napraviti obline: Rezultat je nestvaran

Nije odustajala od treninga ni za vreme karantina

Debi Šugru, printscreen Instagram

Debi Šugru (28) bila je očajna kada joj je 2013. godine fitnes trener rekao da ima lošu genetiku i da bez pomoći plastične hirurgije nikada neće moći da ima obline kakve želi. Irkinja koja se preselila u Australiju dve godine je vredno vežbala u teretani, ali kako nije dobila figuru kakvu je priželjkivala, odlučila je da razgovara sa trenerom. Bila je fit, ali ne i ženstvena.

- Uzalud ti je sve, tvoje telo je takvo kakvo je, postigli smo maksimum. Zaboravi na obline, genetika ti nije naklonjena, jedini način da imaš oblu guzu jeste da odeš na plastičnu operaciju - poručio joj je trener kojem je bezgranično verovala pune dve godine.

Danas, sedam godina otkako je prvi put kročila u teretanu, Debi ne samo što ima telo kakvo je želela još od tinejdžerskih dana, već i odlazi na takmičenja bodi-bilderki!

Uradila je najlogičniju i najjednostavniju stvar - promenila je fitnes trenera, a onda i program treninga i režim ishrane. 

Debi danas radi samo vežbe za gluteus tri do četiri puta nedeljno, sve manje radi kardio-vežbe i nikada ne napravi manje od 8.000 koraka dnevno. Ni u vreme karantina zbog korona virusa nije zabušavala - vežbala je kao da je sve u najboljem reedu.

Njena ishrana takođe je prilagođenja izgradnji mišića.

Za doručak jede ovsene pahuljice, šest belanaca, 100 grama borovnica i dve kašike putera od badema. Za ručak su na njenoj trpezi nemasno meso, pirinač i velika porcija salate, a za večeru losos ili nemasno meso, slatki krompir i sveže povrće. Debi ne preskače ni užinu; između obroka gricka bademevoće, proteinske pločice ili crnu čokoladu.

Debi ima jasnu poruku za sve one koji bi želeli da nešto promene u životu, ali nemaju podršku okoline:

- Ne odustajte nikad! Verujte u sebe i svoje mogućnosti, i dajte sve od sebe da ostvarite ono što ste zamislili. Negativni ljudi će pokušavati da vam otmu energiju, ali nemojte se obazirati na njih. Samo hrabro idite svojim putem i rezultati neće izostati!

(Telegraf.rs)