Tražila je pramenove, a dobila potpuno spaljenu kosu: Odlazak kod frizerke se završio tužbom

Želela je suptilne plave pramenove i tzv. balajaž tehniku, ali to, nažalost, nije dobila

Foto: TikTok/btrevy16

Mnogi su posle karantina i zatvaranja brojnih delatnosti jedva dočekali da odu u svoj najdraži frizerski salon, dok su neki hteli da isprobaju nove frizure, ali i da odu kod novih majstora za kosu. Jedna devojka je tako odlučila da promeni svoj izgled, ali kod nove frizerke, i ubrzo se pokajala.

Naime, Brenda je tražila suptilne plave pramenove i tzv. balajaž tehniku, ali to, nažalost, nije dobila.

Brenda je podelila video u kom je pokazala fotografiju frizure koju je htela i one druge - frizure koju je dobila. Umesto lepe i zanosne kose, dobila je plavu boju sa izraženim korenom koja uopšte nije izgledala kao tražena frizura.

U opisu videa rekla je kako joj je frizuru radila profesionalna frizerka koja je tvrdila da je već radila balajaž tehniku, dodajući da se potom požalila i tražila povraćaj novca, ali i da je prijavila frizerku koja je napravila grešku.

- Zaista nisam mogla da verujem da misli da je ovo u redu. Rekla mi je da je trebalo da joj dopustim da popravi svoju grešku. I da onda završim ćelava? Ne, hvala - ispričala je u videu i dodala kako je otišla kod druge frizerke da joj popravi frizuru.

Na kraju je morala da ošiša nekoliko centimetara kose, jer je bila previše oštećena blajhanjem.

Njen video brzo je postao viralan na društvenim mrežama, a mnogi su ostali šokirani stanjem kose.

- Činjenica je da je frizerka zapravo rekla da zna da radi "balajaž" me najviše pogađa. Ako ne znate kako da radite, nemojte nuditi uslugu - samo je jedan od mnogobrojnih komentara.

(Telegraf.rs)