Jednom "običnom" fotografijom svog muža pokazala je svima kako u stvarnosti izgleda princ na belom konju i otkrila kako da ga prepoznaju

Kako bi trebao da izgleda "vitez tvog života" ? Ovo pitanje žene često sebi postavljaju i nisu sigurne da imaju pravi odgovor

Ejmi Beters-Midvet podelila na Fejsbuku jednu fotografiju kojom je objasnila šta mlada žena treba da ima na umu kada bira ljubav svog života.

Obraćajući se prijateljima, prokomentarisala je fotografiju nastalu u jednoj situaciji koja je nju podstakla da sve ovo uradi.

Komentar je glasio: "Ovako izgleda vaš vitez u sjajnom oklopu kada ste u četrdesetim."

Taj dan Ejmi je otišla u nabavku, međutim kada je došla na kasu da plati kupljeno, nije mogla da nađe svoj novčanik. Pozvala je supruga i on se pojavio u prodavnici noseći svoju platnu karticu kako bi platio ono što treba.

Bila je dirnuta njegovim gestom, i kako joj se uvek nađe kada treba.

Htela je da uputi poruku mladim ljudima

"To je ljubav kada ostarite i zaista je super."

A onda nije odolela da ne napiše nekoliko stvari koje za nju predstavljaju ljubav.

"Jednostavni zadaci, kao što je pomaganje petogodišnjem sinu da uradi domaći ili odlazak do prve radnje da kupi mleko za doručak, sve su to dokazi ljubavi za mene."

Kada je reč o izboru partnera, Beters-Midvet sugeriše da žene ignorišu "vau" znakove ljubavi, kao što su skupestvariu, neki luksuz i slično, jer na kraju dana sve te stvari postaju besmislene.

I smatra da ovo treba svaka mlada žena da zna:

"Izaberi čoveka koji će javno nositi veliki buket cveća, jer će takav čovek biti sa tobom i u četrdesetim."

(Telegraf.rs)