SEKS HOROSKOP ZA JUN: Ovna čeka vrela akcija sa nekim iz prošlosti, a ovi znakovi će "pucati" od seksualne energije

Ovog meseca zvezde će dati sve od sebe da nas spoje sa pravim ljudima

Sunce je u znaku Blizanaca i daje nam ozbiljne šanse da se obavežemo pod uticajem Venere koja je u znaku Raka sve do 13. juna, a koja nas tera da igramo na sigurno kada su u pitanju emocije i seks.

Usavršite ručnu tehniku - seksolozi otkrivaju tajne tehnike dodirivanja kojom ćete izludeti partnera

Merkur ulazi u znak Raka 12. juna i navodi nas na to da razmišljamo o našim osećanjima, a evo šta nas čeka u seksu ovog vrelog meseca.

Ovan

Prva polovina meseca počinje sa Venerom, planetom ljubavi i novca, u polju doma. Zato isplanirajte neke aktivnosti sa nekim posebnim. Oko sredine meseca bićete spremni za islaske, zato zgrabite vaše partnere i idite negde na ples jer univerzum zaista želi da imate malo više vremena za zabavu i romansu. Ako ste sami, nećete još dugo to biti. Neko iz vaše prošlosti će opet da se probije na površinu i donosi vam neke zanimljive momente u život.

Pogledajte šta očekuje Bikove u ljubavi i seksu ovog meseca

Bik

Neko želi da vas upozna! Da li ste spremni za novo poznanstvo? Imate dosta mogućnosti da se povežete sa nekim ljudima ovog meseca, zato nemojte da odbijate pozive za žurku. Venera će vas naterati da se osećate slobodnije i hrabrije nego inače pa to iskoristite kao priliku u i van kreveta. Sunce prelazi u znak Raka 21. juna istog dana kada i Mars i Venera stoje jedno naspram drugog, donoseći osećaj konflikta u vaš ljubavni život. Možda ćete želeti jednu pozu u krevetu, a vaš partner drugu pa ćete se oko toga svađati. Ali u seksu uvek postoji druga runda.

Pogledajte šta očekuje Blizance u ljubavi i seksu ovog meseca

Blizanci

Dosta toga dobrog se dešava u vašem seksualnom životu, ali ćete hteti da se zadržite na trenutnom statusu kvo još neko vreme. Dobro razmislite o vašoj srodnoj duši i tome kako se ona ponaša prema vama. Ali, ako ste sami vaš ljubavni život može da se promeni u sekundi u drugoj polovini meseca. Kada Venera uđe u Lav 13. juna izgledaćete i osećaćete se nikad bolje. Nemojte uzaluda da rasipate vašu seksualnu energiju.

Pogledajte šta očekuje Rakove u ljubavi i seksu ovog meseca

Rak

Mars ima veliki uticaj na vaš ljubavni život ovog meseca. Ide retrogradno ovog meseca i kreće se nekim čudnim uglom, pa nemojte da paničite ako vama i vašem partneru treba malo više vremena da se uskladite u seksu. U odnosu sa Mesecom, Mars vam može doneti nekoga iz vaše prošlosti. Ko zna, možda ta veza i ode u nekom dobrom pravcu ovog puta. Ako ste u vezi, iznenada ćete shvatiti da vi i vaša srodna duša ipak imate još neku varnicu između vas. Samo se prepustite i imaćete mnogo uspomena iz spavaće sobe sa partnerom. Pun mesec 28. juna navešće vas da pomislite kako vi i vaš partner želite drugačije stvari, pa je vreme za neke ozbiljne kompromise.

Pogledajte šta očekuje Lavove u ljubavi i seksu ovog meseca

Lav

Ovaj mesec počeće sa tenzijom između vas i vašeg ljubavnika, ali nemojte da vas to obeshrabri jer to može da se pretvori u žestok seks. Sa Mladim Mesecom 13. juna izgledaćete i osećaćete se odlično. Napravite plan za neki izlazakl i onda nekog zanimljivog povedite kući sa sobom. Kada Sunce uđe u znak Raka 21. juna pašćete u iskušenje da sebi priuštite odmor. Radite malo jogu, pripremite sebi kupku i radite šta god vas čini opuštenim i napunite svoje baterije. Vaš seksualni život biće mnogo bolji zbog toga.

Pogledajte šta očekuje Device u ljubavi i seksu ovog meseca

Devica

Vi ste zauzeti, zauzeti, zauzeti, ali izdvojite vreme da malo podgrejete strast. Univerzum vas praktično moli da to uradite. Neko iz vaše prošlosti može opet da se pojavi u vašem životu i želi nešto više od prijateljstva. Nemojte ga odmah otpisivati jer tu možda ima još nečega za vas. Pun Mesec 28. juna donosi mnogo prilika za romansu. Zato, izvadite sveće, lepu posteljinu i vaš omiljeni veš – nećete se pokajati.

Pogledajte šta očekuje Vage u ljubavi i seksu ovog meseca

Vaga

Ovog meseca će biti manjih konflikata u vašoj vezi, ali izborićete se sa tim. Nemojet da se bojite da potražite savet od prijatelja jer oni mogu da vam pomognu da stvari vidite iz nekog svetlijeg ugla. Kada Mars krene retrogradno 26. juna i poveže se sa južnom stranom Meseca, donosi neke pozitivne vibracije u vašu spavaću sobu. Zato, zgrabite vašeg partnera i zabavite se. Ako ste singl sada je vreme da počnete malo više da izlazite. Možete da upoznate nekog novog i uzbudljivog. Pun Mesec 28. juna donosi vam divlju energiju pa se potrudite da potrošite neko kvalitetno vreme u krevetu sa nekim zanimljivim.

Pogledajte šta očekuje Škorpije u ljubavi i seksu ovog meseca

Škorpija

Upalite sveće i spremite lubrikant jer je sada pravo vreme za seks! Mlad Mesec u Blizancima 13. juna je u vašoj 8. kući seksa i senzualnosti i donosi vam dobre vibracije. Ako ste u vezi bićete iznenađeni koliko je vaš seksualni život odjednom postao mnogo bolji. Nemate nikoga posebnog u vašem životu? Onda će vas privući neko i to veoma brzo. Nemojet se stresirati bez potrebe i prepustite se.

Pogledajte šta očekuje Strelčeve u ljubavi i seksu ovog meseca

Strelac

Vreme je da izađete i upoznate neke nove ljude jer svi žele da vas upoznaju. Mlad Mesec je 13. juna prekoputa vašeg znaka i savršeno je vreme da se povežete sa nekim novim. Ako ste u vezi izađite na dupli dejt sa vašim partnerom i prijateljima. To što ćete se naći u društvu drugih ljudi unaprediće vaš ljubavni život i romantiku kada ste sami. Vaša intuicija će biti izuzetno jaka ovog meseca, a partnera slušajte sa velikom pažnjom jer se u njegovim rečiam krije dosta toga.

Pogledajte šta očekuje Jarčeve u ljubavi i seksu ovog meseca

Jarac

Osećate se jako dobro u vezi sa vašim ljubavnim životom ovog meseca. Vaše srce je otvoreno i provodite više kvalitetnog vremena sa vašim partnerom u i van kreveta. Ako ste singl, onda imate nekih ozbiljnih vibracija sa nekim koga ste tek upoznali. Do Punog Meseca 28. juna imaćete super jaku seksualnu energiju.

Pogledajte šta očekuje Vodolije u ljubavi i seksu ovog meseca

Vodolija

Znamo da volite da se zabavljate, ali vam je ponekad potreban podrška univerzuma. Mlad Mesec 13. juna biće u vašoj 5. kući romanse i donosi vam uzbudljivu i seksi vibraciju. Vreme ej da izađete i uživate sa vašom srodnom dušom. Ako ste sami, bićete zatrpani pozivima za dejt ovog meseca. Vodite računa da ne dogovorite dva sastanka istog dana. Ako i bude nekih konflikata ovog meseca upamtite da svaka tenzija i svađa može brzo da se zaboravi posle poljupca za iskupljenje.

Pogledajte šta očekuje Ribe u ljubavi i seksu ovog meseca

Ribe

Vreme je ad izađete na neki dejt. Venera prolazi kroz vašu petu kuću romanse i zabavljanja i donosi vam dobre vibracije. Možda ćete preko prijatelja ili porodice upoznati nekoga pa nemojte da odbijate pozive za neka okupljanaj i žurke. Sunce ulazi u znak raka sredinom meseca i podseća vas ad ne zaboravite šta je to što vas čini zaista srećnim u krevetu. Da li ste zaista zadovoljni i ima li tu prostora za poboljšanje? Ako niste zadovoljni onda je vreme da o tome popričate sa partnerom.

(Telegraf.rs/womenshealthmag.com)