Predrag želi trojku, ali ona ne: "Jednom se živi, pa zašto da ne probamo?"

"Naša veza je puna ljubavi, ali se u poslednje vreme zbog ove teme i raspravljamo, što se pogotovo dešavalo u toku karantina kad smo oboje imali vremena da razmislimo o mnogim stvarima..."

Foto: Shutterstock

- Želim da sa svojom devojkom probam trojku. Nebitno mi je da li bi to bilo sa ženom ili muškarcem, ili čak parom – ispovest započinje Predrag (34) iz Kragujevca.

- Moja devojka je stidljiva i zatvorena. Kad se dotaknem te teme, ona se ućuti, a ponekad i napusti prostoriju. Ima 30, a zajedno smo 5 godina, pa se mislim – zašto da ne?

Jednom se živi, pa zašto da ne probamo? Verujem joj u potpunosti i želim da "začinim" naš seksualni odnos. Mislim da bi se i njoj dopalo samo kad bi dala šansu.

Naša veza je puna ljubavi, ali se u poslednje vreme zbog ove teme i raspravljamo, što se pogotovo dešavalo u toku karantina kad smo oboje imali vremena da razmislimo o mnogim stvarima. Da li grešim time što želim da je na to nagovorim? – pita nas Predrag.

Odgovor:

Iskreno, da. Time što biste doveli novu osobu u vezu može izazvati potencijalan rizik za velike probleme bola i narušenog poverenja.

Vaša devojka vam je jasno stavila do znanja da to ne želi, pa bi trebalo to i da ispoštujete i od toga u potpunosti odustanete.

Ako ste saglasni sa našim odgovor ili smatrate da postoji bolje rešenje, pišite nam u komentarima.

Video: Kako izgleda kada je neko ljubomoran kao pas

 

(Telegraf.rs)