Žene bi kod muževa promenile 4 stvari, a oni od njih traže samo jednu veoma PROSTU stvar

Brak čine partneri koji su spremni na kompromis i prilagođavanje

Kako bi uspeli u zajedničkom životu, supružnici moraju da izlaze jedno drugom u susret i da se menjaju kako bi im zajednički život bio pravo zadovoljstvo.

U SRBIJI MOŽE DA SE PONIŠTI BRAK: To je skroz drugačije od razvoda i evo zbog čega žene to traže!

Jezivo ubistvo i samoubistvo u Hrvatskoj obavijeno velom misterije: Policajac ubio ženu, pa presudio sebi. Svi su u šoku! (FOTO)

Razvod u Srbiji: Ovo su jedini načini da ubrzate proces, rešite imovinu i starateljstvo nad decom

Magični štapić ne postoji, a i da postoji brzo bi se pokvario koliko bi ljudi želeli da ga koriste. Istraživanje koje je sprovedeno među supružnicima pokazalo je koliko bi i šta žene promenile kod muževa i obrnuto. Ono što ženama najviše smeta jeste zvocanje i promene raspoloženja partnera, zatim odvikavanje od loših navika i nedostatak pažnje.

Da se muževima da prilika da menjaju žene, oni bi prvo promenili u proseku šest stvari, a žene kod njih samo četiri.

Muževima najviše smeta nezahvalnost i to što su njihove partnerke manje srećne. Jedan od petorice bi kod žene promenio nekreativnost u krevetu i da više vode računa o kući. Istraživanje je pokazalo jednu jako zanimljivu činjenicu - da muškarci više žude za pažnjom od žena. Ono što bi njih više usrećilo je izgleda više pažnje i seksa, a ženama je bitno da ih muž sluša i posveti im više vremena nego TV-u.

Prema rezultatima, žene treba da se oblače više seksi, da se bave sportom i prestanu da se opterećuju težinom. Muškarci, s druge strane, treba da smanje piće, više rade po kući i reše se "bračnog stomaka". Gde je sada onaj štapić sa početka teksta?

(Telegraf.rs)