Ona je u osmom mesecu trudnoće i svi je vređaju zbog ovog video snimka (VIDEO)

Zbog onog što je postavila na svom Instagram nalogu, postala je meta uvreda šokiranih pratilaca

Kontroverzna Instagram zvezda Sara Stejdž, trenutno je u osmom mesecu trudnoće, a svoje pratioce na toj društvenoj mreži šokirala je snimkom na kome ona intezivno vežba.

Da, moguće je imati trbušnjake u trudnoći - ali zbog njih je ova majka ozbiljno ugrozila život svoje bebe na porođaju

7 simptoma koje NIKAKO ne smete da ignorišete u trudnoći

Iako je u prvoj trudnoći jedva imala stomak, ljudi su i ovog puta šokirani. Do porođaja je ostalo svega nekoliko nedelja, a od Sarinog trudničkog stomaka ni traga.

To se nekima nije dopalo, pa su je optužili zbog način života koji vodi, jer to može negativno da se odrazi na bebino zdravlje.

"Od trenutka kada sam objavila drugu trudnoću, javljaju mi se "medicinski stručnjaci s Instagrama", koji mi govore šta smem, a šta ne smem da radim.

Većina toga mi je smešno, odlučila sam da slušam samo svog ginekologa i svoje telo". objasnila je Sara situaciju u kojoj se našla.

Ako mi nešto ne prija, to i ne radim U svakom trenutku pazim da je sve što radim dobro za moju bebu", poručila je Sara.

Dodala je da vežbanje u trudnoći ima pozitivan uticaj i na mamu i na bebu i da ona ne bi nikad osuđivala majke koje u trudnoći ne vežbaju.

"Očigledno je da sam smanjila intenzitet vežbi i da vežbam samo kod kuće. Tvrde da sam opsednuta svojim izgledom, a ja samo želim da budem zdrava, kako bih sebi i bebi priuštila kvalitetan života", izjavila je Sara.

"Ovo nije ni zdravo ni normalno, mladim devojkama pružaš užasnu sliku kako bi trudnoća trebalo da izgleda. Odvratno. Ovo nije ni normalno ni u redu, bolesna si", česti su komentari koje joj ostavljaju oni koji se ne slažu s njenim stilom života.

Pogledajte video.

(Telegraf.rs)