Svaki put kada piški oseća jeziv bol i dnevno mora da popije 60 tableta kako bi pakao prestao zbog izuzetno retke bolesti

Veoma retko stanje njen život je pretvorilo u agoniju

Sabrinin život je jezivi bol pretvorio u pakao jer svaki put kada proba da piški susreće se sa neopisivom agonijom.

5 gotovo nevidljivih znakova raka bubrega

Trudnice u Srbiji otkrivaju svoje najveće strahove i opisuju pakao kroz koji su prolazile u bolnicama

Ova mlada devojka tvrdi da joj odlazak u toalet stvara bol sličan onom kroz koji prolaze trudnice tokom porođaja.

Sabrina od detinjstva ne može normalno da urinira usled veoma retke kombinacije neurogenične bešike i Faulerovog sindroma. Svakoga dana ova dvadesettrogodišnja devojka mora da uzme preko 60 tableta kako bi se izborila sa bolom.

Lekari su joj rekli da njen mozak bešici ne šalje signale da otvori i opusti mišiće i zbog toga svaki put prestaje sa radom kada ode u WC.

- Bol je toliko velik da imam osećaj kao da se porađam. Moram da guram sve do tačke kada to više ne mogu da radim fizički i psihički. Izgubila sam svoj ponos i samopouzdanje. Izgubila sam život, priča Sabrina.

Kako bi joj nekako olakšali stanje, lekari su joj ugradili kateter - cevčicu koja je povezana sa bešikom, ali to je njen život samo učinilo težim.

- Osećam se užasno. Zbog sramote uopšte ne izlazim među ljude. Kateter sam dobila sam 18 godina i ponižavajuće je da ste među ljudima sa kesom koja vam je pričvršćena za nogu i koja može da procuri u svakom trenutku, otkriva ona.

Zapravo, toliko je bila očajna da je potrošila preko 15.000 evra na operaciju koja joj na kraju nije pomogla.

Sabrina i dalje pokušava da pronađe rešenje za svoje jezivo stanje i želi svima da skrene pažnju na ovu nevidljivu bolest kako bi se lepše ponašali prema ljudima koji je imaju.

(Telegraf.rs)