≫ 

Kako da sami ispravite ulubljenje na automobilu i šta je naša koleginica uradila u toj situaciji?

ako različite vrste savremenih matrijala sve više potiskuju metal, limarija je i dan danas gotovo jedini deo automobila koji je isti i njihovog nastanka

  • 3
Limarija Ulubljenje Printskrin: YouTube/Garage 54

Nedavno smo se pitali šta sve sami možemo da popravimo na svojim savremenim automobilima. Budući da su današnji automobili puni skupe elektronske opreme, svaki nestručan pokušaj popravke može dovesti do još većeg kvara.

Jedna od retkih stvari kod današnjih automobila, koja je gotovo identična sa onima od pre 50 i više godina, je limarija. Iako različite vrste savremenih matrijala sve više potiskuju metal, limarija je i dan danas gotovo jedini deo automobila koji je isti i njihovog nastanka.

Ista su i ulubljenja limarije, verovatno najčešći i najprisutniji "kvarovi" koji su se oduvek javljali. Upravo njima su se ovoga puta pozabavili momci sa ruskog YouTube kanala Garage 54.

Kako vam u ispravljanju ulubljenja silikonski štapići, fudbalska lopta i unutrašnja guma mogu pomoći, a kompresor vazdušnog jastuka uništiti auto, pogledajte u njihovom videu.

A kako se naša draga koleginica snašla u sličnoj situaciji pogledajte u jednom od gledanijih videa Telegraf.tv platforme.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    26. decembar 2019 | 15:26

    Ima nekih ljudi koji su učili školu za to i u narodu su poznati kao Auto limari. Zašto bi radio nešto što ne znam i ne želim da znam? Kad svako bude radio samo svoj posao u Srbiji biće bolje za sve.

  • Kiki

    26. decembar 2019 | 16:52

    E jes ga opravila svela joj čast

  • Saki

    20. januar 2020 | 20:41

    Za ovakva oštećenja na limariji potrebno je da se obratite nekom od majstora koji rade " ispravljanje bez oštećenja farbe" .Ima ih najviše u Kragujevcu, i po neki u ostalim gradovima. Kucajte na YouTube. " ispravljanje od grada" ili " ispravljanje bez oštećenja farbe"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA