• 19

Da li ste imali „zimske“ probleme sa svojim dizelašem? Više ih nećete imati

Tokom zimskog perioda godine vozači se češće suočavaju sa problemima tokom vožnje, kao što su sneg, poledica i smanjena vidljivost, kako zbog padavina, tako i zbog magle samo su neki od njih

  • 19

Kako biste maksimalno olakšali sebi vožnju u zimskim uslovima neophodno je da poslušate savete stručnjaka. Na prvom mestu je svakako obavezna upotreba zimske opreme, kao i prilagođavanje brzine uslovima na putu. Pored toga, veoma je važno da na adekvatan način pripremite svoj automobil za zimu, što podrazumeva pre svega, pravovremenu kontrolu tehničke ispravnosti vozila. Ono što će vam svakako olakšati vožnju, ali i samo pokretanje automobila, po veoma hladnom vremenu je gorivo sa poboljšanim niskotemperaturnim karakteristikama.

Klizav kolovoz, auto, automobil, sneg, led, gume, klizavo, klizav put, zavejan put

Foto: Profimedia/Alamy

Na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama možete pronaći G-Drive Diesel koji je  obogaćen kompleksom aditiva poslednje generacije. Pomenuti aditivi doprinose optimalnom radu motora i na temperaturama do minus 30 stepeni, omogućuju efikasnije sagorevanje goriva, pouzdan „zimski“ start, veću snagu i stabilniji rad motora.

Posetite neku od NIS Petrol ili GAZPROM benzinskih stanica i sipajte G-Drive Diesel, koji će olakšati rad i obezbediti bolju funkcionalnost vašeg četvorotočkaša, a vama omogućiti bezbrižnu vožnju i u nepovoljnim zimskim uslovima.

(Telegraf.rs/PR)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Elektro-vozač

    Sa električnim kolima su "zimski problemi" mnogo lakši. Praktično ih nema. Iako je domet manji (što takođe važi i za vozila na fosilna goriva) to nije toliko problem a ima mnogo prednosti kao što su brzo i daljinsko grejanje kabine i sedišta. To sa fosilnim gorivom ne može bezbedno (rizik od trovanja u zatvorenom prostoru između ostalog) em nije dovoljno iz istih razloga.

  • Seljak

    Na plin se kuva, na benzin radi se vozi moped a na naftu vozi

  • IC

    Na plin se kuva,na dizel ore a na benzin se vozi auto ;)

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima