Šta sve možete da očekujete od "luksuzne dnevne sobe na točkovima"?

Na testu Polovnih automobila ove nedelje se našao Renault Espace pete generacije u najvišem paketu opreme

  • 4
Renault Espace Printscreen: YouTube/Polovni automobili

Renault je odavno pronašao rešenje za prevoz većeg broja ljudi u što komfornijem "pakovanju". Nazvao ga Espace i njegovim predsavljanjem 1984. godine stvorio celu novu MPV klasu automobila.

Jedan primarak pete generacije tog modela iz 2016. godine našao se na testu Polovnih automobila. Espace u najvišem paketu opreme - "Initiale Paris", deluje kao neka luksuzna dnevna soba na točkovima.

Koliko je praktičan i kako se pokazao u vožnji pogledajte u videu.

(Telegraf.rs/Polovniautomobili.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srboljub

    21. avgust 2021 | 18:02

    Bre, ovo je limuzina! Auto za sva vremena. Renault je prevazišao sve ovim konceptom. Bravo za Rernaultove stručnjake. Jahta na točkovima a da neko će reći ima boljih? Za ove pare nema a ni za veće jer ukupan bilans je na Espaceovoj strani. A to je najmanja kubikaža sa najvećim odnosom snage, niska potrošnja, dug vek eksploatacije, maksimalan luksuz, najveći prostor, lakoća upravljanja, dizajn koji obara s nogu. Sve na jednom mestu.

  • Dci

    21. avgust 2021 | 20:25

    Imao stari i sad novi, prezadovoljan i s jednim i s drugim.

  • Boki

    22. avgust 2021 | 07:00

    Ovo su veoma dobri automobili. Nažalost ova klasa umire. Najvljeno je da Scenic-a neće više biti, za Espace je budućnost neizvasna. Razlog su SUV modeli koji su postali hiperpopularni i prete da progutaju sve ostale klase.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA