• 0

Lukoil za majstore i o majstorima svog zanata

U dve nagradne igre Lukoil Srbija ukupno preko milion dinara za kupovinu ECTO goriva i fond od preko 600 vrednih i korisnih nagrada

  • 0

Za majstore i o majstorima kompanija LUKOIL SRBIJA pod nazivom „Majstori svog zanata 1 i 2“ organizuje tokom oktobra i novembra nagradne igre s bogatim nagradnim fondom od preko 600 nagrada. Glavne nagrade će svakako privući pažnju širokog kruga potrošača: šest vaučera za kupovinu „ECTO“ goriva u vrednosti od po 150.000 dinara, po jedan vaučer od 50.000 i 30.000 dinara za kupovinu „Gorenje“ kućnih aparata, vredni setovi alata „Black&Decker“.

Dobitnici prve nagradne igre „Majstori svog zanata 1“ su već izvučeni i u toku je uručivanje nagrada. Učesnici su pored tri puta po 150.000 dinara za kupovinu ECTO goriva i vaučera u vrednosti od 50.000 dinara za kupovinu „Gorenje“ kućnih aparata, imali su priliku i da osvoje jednu od pet umetničkih slika savremenih srpskih slikara. „Oldtimer“, „Zagrljaj“, „Devojka“, „Lutajući putnici“ i „Nebeski parobrod“ sastaju se u jednoj tački – u umetnosti njihovih autora da prikažu svet iz drugačije vizure. Uprаvо su slikе upеčаtlјivо izdvојilе „Мајstоrе svоg zаnаtа 1“ оd mnоgоbrојnih nаgrаdnih igаrа kоје su u tоku оvе јеsеni. Slavko Krunić, Saša Montiljo, Daniel Guteša i Goran Mitrović poznata su imena u dоmаćој јаvnоsti i tо nе sаmо pоznаvаоcimа slikаrstvа, vеć i širokoj publici i lјubitеlјimа lеpih umеtnоsti.

Za vozače su uvek najzanimljivije nagrade u gorivu. Stoga će dobitnicima kroz dve nagradne igre biti dodeljeno ukupno preko milion dinara za kupovinu LUKOIL ECTO goriva kroz dnevne, mesečne i glavne nagrade.

U drugoj igri među glavnim nagradama opet će se naći gorivo, Gorenje aparati, ali i 10 setova vrednik Blac & Decker alata kao i 16 kompleta Metalac posuđa.

Pravo da učesvuju imaju svi sa prebivalištem u Srbiji, ako u periodu trajanja igre na bilo kojoj benzinskoj stanici LUKOIL SRBIJA ostvare pojedinačnu kupovinu u vrednosti od minimalno 2.000 dinara i potom SMS porukom pošalju jedinstveni kod sa fiskalnog računa. Pravo učešća imaju i vlasnici kartica lojalnosti sa minimum 2.000 bodova koji žele bodove da zamene za vaučer sa jedinstvenim kodom.

(Telegraf.rs/PR)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima