≫ 

Cena tehničkog pregleda automobila skočila čak 266 odsto!

Spremate li svog četvorotočkaša za tehnički?

  • 53
Tehnički pregled automobila, registracija vozila

Foto: Marko Jovanović

Osim pitanja da li će nam automobil uopšte proći tehnički pregled zbog novih pravila, ono koje nas takođe muči je i njegova cena.

Ako niste primetili, tehnički pregled automobila je poskupeo čak 266 odsto za dve godine, a kako to u praksi izgleda najbolje svedoči iskustvo jednog našeg sugrađanina koji je sve to "ovekovečio" i na svom Tviter profilu.

 

On je poslednje tri godine fotografisao i sačuvao račune tehničkog pregleda automobila, pa se tako vidi da je 2017, koštao 1.500 dinara, a ove godine, račun iznosi 4.000 dinara.

Njemu su se u komentarima javljali drugi vlasnici automobila, navodeći da je problem i to što cena nije ista u svim gradovima Srbije.

Pišite nam u komentarima - koliko ste vi platili tehnički pregled?

Video: Ovako izgleda tehnički pregled vozila

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    19. novembar 2019 | 12:45

    Ista prica kao sa taksistima... Vlasnici tehnickih pregleda imaju svoje udruzenje i dogovorili su se svi da podignu cene, onaj ko nije hteo izbacen je iz udruzenja... Cist monopol na trzistu... Realno, drzava treba da donese uredbu kojom se odredjuje cena i cao, ali drzavu bas briga za gradjane... Imam auto star 18 godina, 2.5 motor, svake godine umesto da mi je jeftinija refistracija, ono sve skuplja i skuplja...

  • prc

    19. novembar 2019 | 12:46

    A bilo je za 1 din uz osiguranje njihovo !!!! Kao tada im se nije isplatilo ??!!!!! Nakaradna vlast , drzava koja namece samo namete a nikada vise nezgoda u saobracaju !!!! Sta su sada kao ispravnija vozila ili su ubacili pare nekom iz vlasti !!!’n

  • Rade

    19. novembar 2019 | 12:59

    Kako se zove??? PLJAČKA!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA