≫ 

Ferarijev park u Abu Dabiju izabran za najbolji tematski park na svetu

Tematski park na ostrvu Jas u Abu Dabiju napravljen pre gotovo deset godina u čast "duha Ferarijevog brenda"

  • 0

Ferarijev poznati zabavni park u Abu Dabiju dobio je nagradu za najboji tematski park na svetu. "The World's Leadin Theme Park" je deo godišnjeg takmičenja "World Travel Award", a gala veče je upriličeno u u Mukatu.

"Četiri godine zaredom smo vodeći tematski park na Bliskom istoku, ne možemo da budemo ponosniji. Ovo je legendarni tematski park pun uzbuđenja i sadržaja, činimo sve što možemo za naše goste. Veoma smo ponosni na ovu nagradu", izjavila je Bianka Samut, generalna menažerka parka "Ferari vorld" u Abu Dabiju.

Ferarijev tematski park je napravljen pre gotovo deset godina u čast "duha Ferarijevog brenda", prenosi portal Motor1. Nalazi se na ostrvu Jas u Abu Dabiju i to je prvi Ferarijev tematski park na svetu. Poseduje najbrži rolerkoster na svetu.

Park je otvoren za javnost 4. novembra 2010. godine pa je od tada dobio nagradu za vodeću turističku atrakciju na Bliskom istoku 2015. i 2016. godine, kao i nagradu za vodeći tematski park na Bliskom istoku 2017. i 2018. godine.

M.D.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA