≫ 

Novi model jednog od najpopularnijih automobila u Srbiji izgleda fenomenalno

Sledeće godine nam stiže novi Sandero koji bi, prema prvim najavama, trebalo da, u svakom smislu, predstavlja potpuno novi automobil

  • 0
Dacia Sandero Printskrin: YouTube/It'sCoolReviewBro!

I pored toga što je aktuelna Dacia Sandero sa tehnološkog stanovišta prilično zastarela, budući da neke njene komponente potiču još sa Renaulta Clio II iz 1998. godine, većini kupaca to ne smeta, pa je rumunski predstavnik u B segmentu doživeo uspeh kako u Evropi, tako u drugim delovima sveta.

Sledeće godine nam stiže novi Sandero koji bi, prema prvim najavama, trebalo da, u svakom smislu, predstavlja potpuno novi automobil.

Zasnovan na platformi novog Renaulta Clio pete generacije, nova Dacia je nedavno primećena prekrivena fabričkom kamuflažom.

Sajt Motor1 je, na osnovu tih snimaka, napravio rendere mogućeg izgleda budućeg modela, koji taj i kod nas prilično popularan automobil predstavljaju u prepoznatljivom, ali dosta modernijem izdanju.

Iako sigurno neće izgledati toliko atraktivno kao Clio, niti imati toliko bogat enterijer, novi Sandero će sigurno biti prilično unapređen u odnosu na aktuelni model.

Kompletnu galeriju rendera budućeg Sandera možete pogledati OVDE.

Video: U ovim limuzinama su se vozili car, Staljin i Putin

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA