• 4

Teslini automobili pričaju sa vozačima i pešacima: "Nemoj samo da stojiš tu. Uskači!"

Izvršni direktor Tesle Ilon Mask se tim povodom našalio u svojoj objavi na Twitteru: - Tesla automobili će uskoro dolaziti po ljude, ako to žele. Ovo je stvarno!

  • 4

Automobili kompanije Tesla ukoro će moći da razgovaraju sa svojim vlasnicima, kao i sa pešacima na ulici. Ta kompanija je prošle godine ugradila zvučnik u "gril" svog Modela 3. Zvučnici su ugrađeni modele za koje je predviđeno da se kreću bez vozača, da bi upozoravao pešake i ostale učesnike u saobraćaju.

Na internetu se pojavio video u kome se čuje jedan crveni Model 3 koji kaže: - Nemoj samo da stojiš tu. Uskači!

Automobil, "koji se sam vozio", još je dodao: - Nisam dugo koristio ovaj izraz.

Izvršni direktor Tesle Ilon Mask se, povodom tog videa, našalio u svojoj objavi na Twitteru: - Tesla automobili će uskoro dolaziti po ljude, ako to žele. Ovo je stvarno!

Korisnici Twitter-a ubrzo su krenuli da se šale na Teslin ovaj račun, pa je jedan od korisnika napisao: - Želim da se moj Tesla  sprijatelji sa drugom Teslom.

Prošle godine su vlasnici Tesle "izazvali haos" još jednom inovacijom. Predstavljena kao deo verzije "Softvera 10", opcija "Smart Summon" omogućava vozačima da pozovu svoj automobil na razdaljini od 200 metara.

Ipak, mnogi vozači su bili besni nakon poslednjeg ažuriranja ovog sistema, zbog toga što su njihovi automobili učestvovali u više sudara širom sveta.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Sibin

    Po meni su ti Tesla automobili precenjeni i to bas mnogo!!!

  • Cika Velja

    Jos ce poceti da beze od kuce,pa zato ja "dvojku" ne dam!!!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima