≫ 

Još jedna impresivna limuzina "trokrake zvezde": Procurele fotografije nove S klase

Zanimljivo je pomenuti da gotovo 70 odsto svih Mercedesa aktuelne S klase, tokom prošle godine, bilo plasirano na kinesko tržište, pa se može tvrditi i da su dizajneri ovim modelom pomalo ugađali tamošnjim kupcima...

  • 3
Mercedes, S klasa, znak Foto: Daimler.com

Sve češće i glasnije priče o novoj Mercedesovoj S klasi, koja bi posle 7 godina trebalo da zameni aktuelnu (W222), izgleda su dobile potvrdu u vidu fotografija koje su, slučajno ili namerno, ovih dana procurele na društvene mreže.

Za novog nasledika u klasi najvećih serijskih limuzine sa trokrakom zvezdom, koji bi trebalo da nosi fabričku oznaku W223, poznavaoci tvrde da će morati dobro da se pomuči da nedmaši svog prethodnika, budući da je još uvek aktuelni S prilično visoko postavili standarde.

Izgleda da je neko "u lancu komande" Štutgartskog proizvođača bio nedovoljno pažljiv kada je dozvolio da ove fotografije nastanu.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели CocheSpias (@cochespias) дана

Naravno, kod ovakvih priča uvek postoji i ona mogućnost da su fotografije "slučajno procurele" (tj. da su iz promotivnih razloga puštene da procure, čemu su različiti proizvođači prilično skloni).

Iz onoga što se na fotografijama može videti naslućuje se da će i novi S biti jedna zaista impresivna limuzina, sa još više digitalizovanim instrumentima i kabinom nego do sada.

U priči o aktuelnoj S klasi i njenom skorom nasledniku, zanimljivo je pomenuti i podatak da gotovo 70 odsto svih Mercedesa, tokom prošle godine, plasirano na kinesko tržište, pa se sasvim izvesno može tvrditi da su nemački inženjeri i dizajneri ovim modelom pomalo i ugađali tamošnjim kupcima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ganimed

    13. maj 2020 | 14:58

    Mozda sam old-school ali mi je ružan, a o enterijeru da ni ne pričam....gadan do bola

  • pero

    13. maj 2020 | 15:19

    Steta sto copavi zagorac dicni komunista nije ziv bilo bi njegovo 155 vozilo.

  • Virinac

    13. maj 2020 | 18:11

    Izgleda brutalno!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA