• 0

"Urbane" pčele napravile košnicu u rezervnom točku džipa, pa se ceo dan vozile po Beogradu

Divlje medonosne pčele svoje košnice prave na mestima koja im za to odgovaraju, a jedno takvo mesto bio je i rezervni točak jedog automobila

  • 0

Beogradsko udruženje pčelara objavilo je početak akcije spašavanja urbanih pčela u Beogradu. Reč je divljim medonosnim pčelama, koje su same napravile "košnice" na različitim mestima.

Ovi insekti su veoma važni za opstanak zdrave životne sredinu, pa je i njihovo spašavanje od velikog značaja. Ali, kakve veze pčele imaju sa našom rubrikom Auto?

Divlje medonosne pčele svoje košnice prave na mestima koja im za to odgovaraju, a jedno takvo mesto bio je i rezervni točak jedog automobila.

Pčelari koji sprovode akciju spasavanja urbanih pčela pronašli su jedan roj koji se nastanio u felni rezervnog točka jednog automobila.

Kako je Beogradsko udruženje pčelara objavilo na svojoj Facebook stranici, roj se u felni vozio ceo dan, pa je čak uspeo tamo  i saće da izgradi.Posle jednog dana vožnje po Beogradu, pečalari su roj smestili u pravi  košnicu.

Video: Šta biste vi preduzeli da svoj automobil zateknete u ovakvom stanju?

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima