≫ 

Italijanka "divljala" slovenačkim putevima, pa "polupala" više policijskih automobila

Policija joj je pomogla da okrene automobil posle incidenta u vožnji pogrešnim smerom, ali je ona odbila da se zaustavi i identifikuje

  • 1
Autoput Foto: Mateja Beljan

Jedna italijanska državljanka je imala prilično divlju noć na slovenačkim putevima. Ona je prvo vozila u pogrešnom smeru u severnom delu Slovenije, a kasnije je ignorisala policijska uputstva da zaustavi automobil.

Incident je rezultirao brojnim oštećenim vozilima, uključujući policijske automobile, prenela je STA.

Slovenija, EU, granica Foto: Shutterstock

Policija je pomogla Italijanki da okrene automobil posle incidenta u vožnji pogrešnim smerom, ali je ona odbila da se zaustavi i identifikuje.

Umesto toga, krenula je ka selu Hrušica kod Jesenica gde je, usled nesmotrene vožnje, oštetila nekoliko policijskih i jedan civilni automobil.

U incidentu niko nije povređen, ali je pričinjena materijalna šteta, navela je Policijska uprava Kranja, dodajući da ona nije bila ni pijana niti pod uticajem droga.

Italijanka je kažnjena sa 1.200 evra za vožnju u pogrešnom smeru, a zbog ignorisanja policijskih instrukcija joj preti krivična prijava.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bora

    28. jul 2020 | 17:43

    Nije bas tako kako pise u clanku, ona jeste vozila ali nij epolupala niti jedna auto slovenacke policije, cak je dobila kaznu od 4700 evra za 'divljanje' po autoputu, inije joj policija okrenula kola nego su je okrenuli i "dopratili" do granice sa italijom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA