≫ 

Koji je karavan najbrži?

Tri aktuelna predstavnika klase sportskih karavana Audi S4, BMW M340i i Volvo V60 T8 izašli su jedna drugome "na crtu"...

  • 0
trka karavana Printscreen: YouTube/carwow

Sve dok Audi nije počeo da stavlja slov S na svoje Avant modele, karavani su smatrani prostranim porodičnim automobilima koji mogu dosta da povezu, ponesu i povuku, i retko da su bili povezivani sa spotskom vožnjom.

A onda je nastupila era moćnih karavana, koji mogu sve to isto, samo što još imaju velike i snažne motore, koji im omogućavaju visoke (sportske) performanse.

Među bolje savremene predstavnike te klase ubrajaju se Audi, za koga se može reći i da je idejni tvorace "cele priče", kome za vratom dišu BMW i švedski Volvo, takođe dobro poznat po svojim porodičnim karavanima.

Tri aktuelna predstavnika klase - Audiju S4, opremljen V6 dizelašem sa 347KS, BMW M340i sa tvinturbo motorom od 3 litra i 382 "konja" i Volvo V60 T8, koji iz dvolitarskog turbobenzinca pomognutog elektromotorom izvlači ukupno 392KS izašli su jedna drugome "na crtu". Kako je ko prošao u trci, pogledajte u videu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA