• 1

Vinjete na "Milošu Velikom"? - Aprililili...

Vest, koju je objavio sajt Vrele gume, a preneli drugi mediji, demantovali su "Putevi Srbije" i Agenciji za bezbednost saobraćaja

  • 1

Vest o početku naplate putarine putem vinjeta na autoputevima koja se danas - 1. aprila, pojavila u pojedinim medijima nije tačna, potvrđeno je Tanjugu u Putevima Srbije.

U vesti, koju je objavio sajt Vrele gume, a preneli drugi mediji, navodi se da će 15. aprila u probni rad na auto-putu "Miloš Veliki" biti pušten sistem naplate putarine putem vinjeta i primenjivaće se probno do 1. septembra.

Vest je, međutim, demantovalo Javno preduzeće "Putevi Srbije", iz koga kažu da je verovatno reč o prvoaprilskoj šali.

Vrele gume su objavile da je uvođenje vinjeta na "Milošu Velikom" u probni rad najavila Agencija za bezbednost saobraćaja, koja će izvršiti analizu uspeha prema kojoj bi se na svima autoputevima, sa sistema zatvorene naplate, preći na vinjete i to etapno od 1. aprila 2022.

U Agenciji za bezbednost saobraćaja takođe je potvrđeno Tanjugu da ta informacija nije tačna.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kes

    Kakve vinjete onda nemogu da maznjavaju gotovinu,svaka vinjeta se evidentira,a za gotovinu iskljuce racunar na sat vremena i klepaj!😃

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima