≫ 

Ako svi automobili do 2035. budu električni, vlasnicima će u džepu ostajati 1.000 dolara godišnje

 ≫ 

Stručnjaci smatraju da troškovi za kupovinu električnih vozila nisu mnogo veći u odnosu na cenu klasičnih automobila, ako se u obzor uzmu velike uštede koje to donosi...

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Roki
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Roki

    03. maj 2021 | 06:20

    Ne lazi jadnice da je istina to sto pises svi bi bili mrtvi nakon vise od 120 godina koristenja automobila, kamiona, brodova, raznih motora, lokomotiva itd... Dakle argumenti su ti kao i uvek smesni, shvati da lupetas gluparije. Ev nije auto to je el motor s baterijom tu se ne moze pricat u kontekstu automobila to je novo napravljeni otpad ili ti ga smece. Obica si ovca za sisanje, bacio hrpu para da bi sedeo i camio cekajuci da bi se mogao vozit i sa svakim punjenjem smanjuje ti se kapacitet baterije! Lazez i izmisljas gluposti da bi sebe zavarao da si kupio nesto dobro a i sam znas da si napravio promasaj samo gadno ti priznat samom sebi istinu. Odi sebi kupi pravi auto i ne kmeci ovde kako si super zadovoljan valjda mislis da ce ti bit lakse ako nekog uveris da se zezne ko sto si i sam napravio! Bezbroj puta ti je objasnjeno da je zagadenje od auta zadnja rupa na sviralu idi resavaj gadnije stvari ako ti to toliko znaci! Ocajnicki se trudis dokazat nedokazivo al svi znamo kakve lazi pises, kolicina minusa su ti dokaz ne razmisljas racionalno ako si uopce i sposoban razmisljat u sto ja iskreno sumljam. LAZOV si i necu ti to prestat pisat dok god nastavis pisat neistinu! Dakle sebi ljepo kuois gas masku i cepove za usi ako ti to bas toliko smeta al ne ocekuj da ce se svet promenit zbog tebe, zabrani ljudima da puse, da peku rostilj da se greju na drva... Apsurdan je tvoj stav, voleo bi da sam ti komsija pa da ti prodem kroz ulicu s dukcem cisto da cujes sta je pravi zvuk pa da vidim dal bi onda rekao da benzinac cvili 😂

  • Roki

    01. maj 2021 | 10:59

    Struja ne gori al ev vrlo rado planu a kad se to dogodi nema gasenja, prije desetak dana ti je izgorila tesla i odnjela dva zivota al se o tome ne pise, klasicna ce se auta jos dugo vozit za to nema straha a nadajmo se da ce se izmislit nesto bolje jer ev sigurno nisu adekvatna zamena! Ti si umislio da je ev dobra stvar al svakim danom izlazi istina, skupoca, neprakticnost, opasnost i niz drugih cinjenica doslovno teraju ljude da nastave vozit svoja klasicna auta! Sto se tice punjenja stvarno je glupo sto pises, na razini deteta... Pa svima je apsolutno jasno da treba odredeno vreme da prode da bi auto ponovo mogao nastavit vozit dakle to vreme je nemoguce koristit auto i moras cekat, drugi problem je ako iz nekog razloga dozvolis da ti se baterija potpuno izprazni nitko ti ne moze donjet kantu struje pa da za 5min nastavis voznju! Tvoje negiranje cinjenica je potpuni apsurd, kako si samo uspio sebe uverit u takvu laz? Vozila koriste i ljudi koji rade dakle ako krenemo na put i vozaci se izmenjuju smart ce napravit put id 1500 km prije od bilo kojeg ev i ti jednostavno to ne mozes promenit! A smart ce bit brzi upravo jer ne mora cekat punjenje. Smesno je da moram toliko ekstreman slucaj navodit da bi ti dokazao jasnu stvar (mada znam da necu uspet) koga god da pitas reci ce ti da je punjenje veliki problem!

  • Roki

    30. april 2021 | 17:09

    Od da cekas i jos kako samo lazes da ne cekas idemo lekcija za tebe, ako krenemo skupa na put recimo Beograd - Milano i nazad drzimo se ogranicenja ko stize prvi, ti s ev ili ja s dizelom npr 1.5 dci? Ne trebas ni odgovarat ja stizm prvi i to zato sto ne MORAM CEKAT punjenje a ti moras! Ovo ti je vec objasnjenjo al ti nikako da shvatis ne razumem u cemu je tvoj problem, ocite cinjenice negiras dakle lazes a i to cini mi se da sam ti vec rekao... Ne znam dal si primetio na benzinske su gotovo sve natkrivene i 5min nije nikakav problem a nitko me ne tera da idem na nju po nevremenu. Puno vise ti imas razloga za brigu od pozara nego ja dizel se nikad nije zapalio sam od sebe a ni nece! Razlika u ceni vozila cini moj odlazak na servis koji mi je 5km od kuce i ostavit tamo auto te se kasnije vratit po njega itekako isplativ, da ne cekam da ga naprave kao sto ti ne cekas struju da ti naprave!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA