Cela gama postaje električna: "To će biti radikalna promena za Fiat!"

"Naša dužnost da što pre na tržištu imamo ponudu električnih automobila koji ne koštaju više od onih sa motorom sa unutrašnjim sagorevanjem..."

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Oldtimer
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Neko

    09. jun 2021 | 18:33

    Prestanak proizvodnje klasičnih vozila ima da podigne cene kod nas u nebesa. Jer cene baterija će uvek biti preskupe i kao polovne električne automobile neće ih biti isplativo kupiti. Cene baterija za jedan električni koštaju skoro desetak hiljada evra, pa i da dođu na upola opet će biti previše dati toliko novca za desetak god star automobili, a kod nas se više traže oni od 15 god. E tu tek neće biti isplativo kupiti bateriju. Takođe zbog tih cena baterija, vrednost automobila će drastično opadati.

  • Roki

    06. jun 2021 | 18:11

    Pogresno si shvatio ti si ovca i ti si kupio los i preskup auto i ti imas vremena ispravit gresku a ocigledno imas mnogo vremena dok cekas punjenje. Ja moj auto nebi zamjenio ni u ludilu za to elektricno smece. Pogledaj iskustva pravih vlasnika a ne vestackih ko sto si ti! Odi na youtub i pogledaj The PAINS of living with an EV. My WORST exspirience Yet... Takhvih svjedocanstava ima mnogo a ti jos imas vremena da odbacis promasenu tehnoligiju i kupis sebi pravi auto, ne budi ovca!

  • Roki

    06. jun 2021 | 09:32

    El vozac sveznalica oce na silu dokazat nedokazivo, svati covece da svatko za sebe zna! Tebi ako su dobra ta elektricna kolica ti uzivaj u tome al nemoj mislit, ocekivat da je i drugima dobro sto je i tebi. Objektivno je dokazano da i el vozila zagaduju i pritom su neprakticna, skupa, opasna. Ja bih rekao da je to samo skupa moda a mnogi ce se slozit! Ovaca za sisanje uvjek ima pa tako se zalete kupit skupi el auto kad shvate vracaju se na dobro provereno i usavrseno vozilo a ne da voze skupi elektricni eksperiment. Secer na kraju su sati i sati cekanja na punjenje i vozilo koje nije uvek spremno krenut dalje!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA