≫ 

Nove cene tehničkog pregleda po kategorijama: Moped kao automobil

Redakcija Telegrafa uspela je da dođe do predloga novog cenovnika, koga će se verovatno pridržavati većina tehničkih pregleda u Novom Sadu i okolini...

  • 52
Tehnicki pregled cene Foto: Shutterstock

Promene u načinu obavljanja tehničkih pregleda vozila, ovih dana su vozačima donele i neprijatno iznenađenje u vidu novih, viših cena.

Kao što je Telegraf već pisao, primena novih propisa tehničke preglede je obavezala na snimanje čitavog toka kontrole, odnosno svih provera tehničke ispravnosti vozila, zbog čega sada sve traje duže nego ranije. Zbog svega toga tehnički pregledi sada mogu da pregledaju manje vozila nego ranije, pa razliku u zaradi moraju da nadoknade povećanjem cena.

Redakcija Telegrafa uspela je da dođe do predloga novog cenovnika, koga će se verovatno pridržavati većina tehničkih pregleda u Novom Sadu i okolini. Cene po kategorijama vozila možete pogledati u galeriji ispod:

Kako saznajemo, mnogi tehnički pregledi već uveliko primenjuju ove cene, pa je sasvim realno očekivati da će cene uskoro podići i oni koji to još uvek nisu uradili.

Kao što možete videti iz predloženog cenovnika, provera ispravnosti jednog mopeda sada košta koliko je do juče koštao tehnički pregled putničkog vozila...

Video: Stupila na snagu nova pravila za tehnički pregled vozila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlajko

    9. jul 2021 | 14:00

    Standard ko u africi a cene ko na zapadu

  • Milan

    9. jul 2021 | 14:02

    U ovoj zemlji se niko ne odrice dela zarade, ni drzava ni privatni sektor samo napaceni narod placa, cuti i polako ali sigurno propada.

  • CVele

    9. jul 2021 | 21:42

    Naši "stručnjaci" su pravili najgori auto na svetu /bar tako stoji u svetskim auto magazinima/ a sada ti isti ocenjuju Pezoe,Citroene,Bmw,Mercedese,mere vlagu u kočionom ulju,dijagnosticiraju perače farova na stranim vozilima,proveravaju sijalice,brisače,metlice ......grozota! Već se zagovara blokada auto puta ,narod revoltiran zbog cena teh.pregleda,već sada kategorički odbija vakcinu iz čistog srpskog inata a verovatno i izbore naredne godine.Zašto ubijate Srbiju,zašto mi isterujete decu iz zemlje,dokle ???????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA