Prodajem auto, malo prešao, u fabričkom stanju, vozila baba nedeljom u crkvu, cena - 2,1 milion evra

U oglasu se navodi da potencijalni kupac ozbiljnost svoje namere može da potvrdi debljinom novčanika...

  • 1
Rimac Nevera Foto: Rimac Automobili / Promo

Nakon što je šef prodaje Rimac Automobila nedavno izjavio da je ostalo još nekoliko slobodnih primeraka novog modela Nevera, mnogi su se pitali da li se taj automobil uopšte može da se kupi, odnosno da se naruči.

Planirana je proizvodnja od samo 50 automobila godišnje u naredne tri godine, a sudeći po velikom interesovanju, američka turneja je postigla odličan rezultat. Tako je Rimac Nevera postao vrlo tražena roba među onima koji imaju koji milion dolara ili evra viška.

Međutim, jedan primerak je po svemu sudeći ipak još uvek dostupan za kupovinu. Automobil se pojavio u ponudi kuće Luxury Car Consulting iz Francuske.

nevera oglas Printscreen: Jamesedition.com

Kako je objavio internet oglasnik luksuzne robe James Edition, ponuđač je spreman da kupcu obezbedi Neveru za cenu od 2,1 milion evra! U oglasu je posebno kao uslov naglašeno da potencijalni kupac ozbiljnost svoje namere može da potvrdi debljinom svog novčanika, prenosi Index.

Oglašivač uz ponuđeni automobil navodi da je Nevera nazvana po moćnom olujnom vetru, kao i da ostvaruje neverovatnu brzinu, ubrzanja i snagu iznad svih očekivanja.

- Nevera je projektovana i ručno izrađena u Hrvatskoj, definisana funkcijom i iskovana iz ljubavi prema automobilima, Nevera je stvorena za pobedu! - navodi se u opisu automobila.

(Telergraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA