≫ 

Tesla Model S preleteo više od 15 metara, TikToker koji je rekao da je vozač priznao da je lagao

Jutjuber čak kaže da je vozač leteće (a sada i potpuno uništene) Tesle pokušao ovo bez bilo kakve prethodne vežbe ili probne vožnje

  • 3

Jutjuber Aleks Čoi je tokom vikenda prisustvovao Tesla auto skupu negde u Los Anđelesu, gde su vlasnici pokazivali modifikacije koje su napravili na svojim automobilima. Sve je teklo glatko i svi su uživali, ali noć se završila na neočekivan način.

Čoi kaže da mu je u jednom trenutku prišao vozač Tesle koji je iz vedra neba želeo da mu pokaže gde je drugi Jutjuber Dejvdi Dobrik “skočio” svojim električnim vozilom.

Pošto je ovo bio prijateljski susret i radoznao poziv, Čoi ga je prihvatio. Ono što nije očekivao je da će videti kako ovaj vozač pokušava da leti sa svojim Tesla Modelom S.

Jutjuber čak kaže da je vozač leteće (a sada i potpuno uništene) Tesle pokušao ovo bez bilo kakve prethodne vežbe ili probne vožnje.

Naravno, okupila se gomila i svi su počeli da snimaju. Vozač Tesle silovito ubrzava, i u sledećem trenutku automobil leti više od 15 metara (prema Jutjuberu). Ishod možete videti i sami. Auto je uništen, kao i gomila kanti za đubre.

Pored svega toga i automobili drugih ljudi bili su oštećeni prilikom ovog podviga, ali na sreću niko nije teže povređen.

Ceo video možete pogledati OVDE.

Kako Los Anđeles Times piše, Model S čak nije bio u vlasništvu vozača, već iznajmljen. Očigledno, nakon što je izveo ludi štos, vozač je pobegao sa lica mesta, a policija Los Anđelesa ga je tražila, navodi ova publikacija.

Ubrzo nakon objavljivanja snimka, TikToker Dominikas "Durte Dom" Zeglaitis tvrdio je na internetu da je on vozač ove Tesle.

Iako je policija Los Anđelesa smatrala da je Zeglaitis osoba od interesa na osnovu njegovih postova na društvenim mrežama, Aleks Čoi - Jutjuber koji je objavio video nesreće na mreži - tvrdio je da ovaj TikToker nije bio na mestu događaja.

Gle čuda, ispostavilo se da TikToker laže. Kako je sam priznao, kada je video viralan snimak na YouTube-u, počeo je da edituje svoje snimke kako bi delovalo kao da je on vozač automobila.

Za pravim vozačem se još uvek traga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M&M

    24. mart 2022 | 06:38

    Eto kakvi panjevi kupuju električna vozila dobro da nije ubio nekog

  • Перагеније

    26. mart 2022 | 14:33

    То ионако ништа не ваља - повучено пола милиона тих возила. А власник узео паре, и даље мешетари, међу најбогатијима. Све, САМО НЕМА одговорности за њега - ТО је Америка.

  • Bukač

    24. mart 2022 | 11:50

    ... kažem ja: nema samo kod nes tolke budale!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA