≫ 

Holandski političari ne žele električne automobile jer su zadnja sedišta previše skučena

 ≫ 

U zemlji lala i vetrenjača električni automobili su prilično popularni. Sve ih je više na ulicama, ali ne i u državnim voznim parkovima

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Roki
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Roki

    19. april 2022 | 18:27

    Ja znam dovoljno al ti ces svoju skolu skupo platit , ne pada mi napamet opravdavat se nemam ni zasto to ti radis . Idemo jos jednom mozda shvatis svatko za sebe odlucuje , prestani iznosit laži . A sto se cekanja tice ti jako dobro znas kako to izgleda al ne zelis priznat , ja 10min mjesecno ti nekoliko sati dnevno , to je jasno ko dan a ti mozes lagat sebe koliko god hoces . Nije bitno sto ti radis dok ti je auto van upotrebe , kvaka je u tome sto ne mozes koristit auto pa da rezimiramo ja tankam u 10 min i nastavljam hiljadu km ,bez obzira na brzinu , hladnocu , vrucini itd a ti cekas satima da bi mogao koristit auto vodeci pri tome brigu o svim uvjetima ili vozis 80 kmh po autoputu da sacuvas bateriju kao sto neki rade nazalos riskirajuci sudar posto smetaju isto kao ti ovdje !!!

  • Roki

    18. april 2022 | 22:43

    Elektricni i dalje si zbunjen pa pokusavas sebi opravdat bacen novac za elekticno smece , draze ti je proizvodnja elektricne energije na nuklearni pogon , pravljenje nuklearnog odpada rizik nuklearne katastrofe ili manjom stetom na ugljen ili gas ? El vozila su eksperiment da se vidi koliko ce naivaca popusit pricu i bacit novac za nebezbednu voznju , za cekanje , za putovanja na kapaljku od punjaca do punjaca pametnom dosta ...

  • Elektro-vozač

    18. april 2022 | 13:39

    🤣 Kao što rekoh, fosilci još uvek imaju bolji nameštaj (i vurunu takođe). Ima ih i većih zbog veće raznovrsnosti, mada je Tesla Model X prilično komforan i lako se ulazi i izlazi zbog vrata koja se otvaraju na gore, ali i sporije jer to rade samo automatski pa to nije baš najzgodnije tokom kiše (bilo vodene ili "olovne"). Što se tiče bežanja sa lica mesta, Holandija je toliko velika da se današnji električni automobili tokom jedne kafice napune dovoljno da pređu s jednog kraja zemlje na drugu ne nemaju problema sa paljenjem - praktično su uvek uključeni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA