Vreme čitanja: oko 1 min.

Bez ovih lepotica ne može da prođe Sajam: Kakve dame čuvaju ovogodišnje automobile?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Možda su popusti izostali, ali ne i prelepe devojke pored četvorotočkaša

  • 9
Sajam automobila, hostese Foto: Nikola Anđić

Za neke posetioce dominantan karakter Sajma su popusti, koji su ove godine izostali, za druge lepe dame koje čuvaju četvorotočkaše, a njih je i ove godine definitivno bilo!

Možda su štandovi oskudniji u odnosu na prošlu godinu, s obzirom da su budžeti za sve marketinške aktivnosti, a samim tim i za sajamski nastup smanjeni, ali osmesi lepih devojaka nisu izostali.

- Dogovorili smo se da se ovogodišnji sajam organizuje po jedinstvenoj scenografiji sa unificiranim štandovima u režiji Beogradskog sajma, uz naravno male korporativne elemente i dodatke koji će predstaviti taj korporativni identitet. Ono što je osnovno ove godine korporativni identitet će predstaviti izloženi modeli - rekao je ranije koordinator Beogradskog sajma Zoran Lupšić.

Različitih toaleta, jednostavne šminke i prirodne lepote, devojke su definitivno ostavile utisak i ove godine, kako na mušku stranu posetilaca, tako i žensku.

A onaj ko je imao sreće, pored razgledanja automobila, dobio je i gratis po koji osmeh.

Posebnu pažnju Telegrafovom objektivu privukla je Sofija Adelhart sa Fordovog štanda, a ova buduća doktorka otkrila nam je i tajnu svog prezimena.

Iako popusta nema, na jednom štandu primetili smo promo cene, ali i istražili koji su to najjeftiniji automobili na ovogodišnjem Sajmu.

Uporedo se održava i 15. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion" pod sloganom "Strast je uvek na dva točka".

Video: Porsche GT3 RS na Sajmu automobila: Ekskluzivni četvorotočkaš je stigao u Beograd

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ove

    25. mart 2023 | 14:35

    Ni prosečno lepe.

  • Eeee

    25. mart 2023 | 14:59

    Nekad su bile lepotice, ovo danas...

  • Mlj1228

    25. mart 2023 | 14:39

    Koje dame?! ... Bilo je i toga nekada! Ovo su obične " influanserke"!! Šta mislite, zašto su uvek žene pored lepih automobila?!...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA