• 0

Jurila su ga tri policijska automobila i helikopter, a on je - pravio "krofne"

Vozač je krivudao levo - desno, pravio "krofne", penjao se na ivičnjake... i nije odustajao sve dok mu jedan točak nije otpao

  • 0

Policija Zapadne Australije podelila je na svojoj Facebook stranici zabavan, ali nimalo naivan, snimak u kome se vidi vozač automobila Holden Commodore kako izvodi tzv. "krofne" (engl. donuts - odnosi se na okretanje automobila za 360 stepeni u mestu), i to dok ga jure tri policijska automobila i helikopter.

Policija je ceo video izmontirala od snimaka nastalih iz automobila i iz helikoptera. Snimak počinje u trenutku kada vozač automobila, okrećući svoje, ne zamalo udari policijsko vozilo.

Iako bi, verovatno, svako ko ima tri policijska automobila iza sebe u startu odustao od jurnjave, ovog vozača to je nateralo da još više nagazi na papučicu gasa.

On je, tokom potere, krivudao levo - desno, pravio "krofne", penjao se na ivičnjake... i nije odustajao sve dok mu jedan od točkova nije otpao.

Iako se ni tada nije predavao, njegov automobil je postao previše težak za upravljanje, pa je na kraju bio prinuđen da se zaustavi.

Vozač je osuđen na devet meseci zatvora i oduzimanje dozvole u trajanju od dve godine.

Video: Policijska potera snimljena iz tramvaja

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima