Ovaj šokantan video je još jedan dokaz tvrdnje da su vozači BMW-a često veoma bahati

Vozač BMW-a se upustio u pogibeljno preticanje dva automobila, u vreme veoma gustog saobaćaja na putu...

  • 11

Naravno da ne treba generalizovati, ali kada pogledate ovaj šokantan video, koji dolazi iz Velike Britanije, biće vam jasno zašto je tvrdnja iz naslova nešto što se relativno često može čuti.

Snimak, nastao na magistralnom putu (A94) u blizini mesta Balbegi, u centralnoj Škotskoj, prikazuje momenat kada se vozač BMW-a Serija 5 (E60) upušta u pogibeljno preticanje dva automobila, u trenutku kada je u traci kojom obilazi vozila ispred sebe, saobraćaj veom gust.

U toj jurnjavi, na veoma maloj razdaljini uspeva da izbegne direktan sudar sa automobilima koji mu dolaze u susret. Snimak pogledajte na početku teksta, a u vožnji "četvore oči" kada primetite da se nešto ovako dešava u saobraćaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • XX

    2. februar 2021 | 14:58

    Ne rade to samo vozači BMW,nema to veze sa markom vozila,to je do vozača!

  • Car Driver

    2. februar 2021 | 15:16

    Radim kao vozač i svakodnevno se susrećem sa ovakvim slučajevima Kod nas je to daleko izraženije jer kontrola policije se svodi na "dobar dan, vozačka i saobraćajna, isteklo vam važenje prve pomoći". Dok vozači koji ovako voze ne samo da nema sa čim da se presretnu i kazne, nego i ne smeju da ih kazne jer to nisu bilo kakvi vozači, to su uglavnom sinovi važnih ljudi...

  • Гаргамел

    2. februar 2021 | 15:08

    Да ова два аутомобила нису успорила и ухватила банкину био би то директан судар !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA