• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Konkurs, ali ne za posao: Srpska nacionalma avio-kompanija poziva da joj osmislite maskotu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Konkurs je otvoren do 27. maja, a pobednik, koji će osvojiti sedmodnevno putovanje za četiri osobe u aranžmanu kompanije, biće proglašen 17. juna

  • 1
Air Serbia Salinger Igor

Mnoge avio-kompanije širom sveta imaju maskote. Koala je maskota australijske kompanije Quantas Airlines (QS), maharadža je zaštitno "lice" nacionalne avio-kompanije Air India (AI).

Sada je red i da Air Serbia (JU) - dobije svoju maskotu.

Zato je srpski nacionalni avio-prevoznik raspisao konkurs na kom će pobednik osvojiti sedmodnevno putovanje za četiri osobe, drugoplasirani - dve povratne avio-karte na evro-mediteranskim destinacijama, a trećeplasirani - dve povratne karte Air Serbia na regionalnim destinacijama.

"Dragi putnici, govori vaš kapetan: Dobre vesti brzo se šire, a jedna od njih je i ta da našoj posadi stiže pojačanje i da će Air Serbia uskoro dobiti svoju zvaničnu maskotu! Ostaje još samo da je zajedno sa nama kreirate!", navodi se u objavi kompanije postavljenoj na zvaničnim profilima Air Serbia na društvenim mrežama.

Konkurs (otvoren za sve punoletne građane Republike Srbije) traje do 27. maja u 23:59, do kad treba poslati crtež ili dizajn uz opis ko je idealna maskota za srpsku nacionalnu avio-kompaniju na e-mail: maskota@airserbia.com

Detaljna pravila konkursa možete pogledati na stranici kompanije Air Serbia posvećenoj ovoj akciji. Rezultati konkursa će biti objavljeni 17. juna.

(Aero.rs)

Video: Posao na 11.000 metara: Kabinska posada Air Serbia na letu Beograd -Pariz

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • reMark

    28. april 2024. | 12:27

    shjiva! vedra, zdrava shljiva! a zove se Shljivo. Mr. Shljivo. nema na cemu.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>