ALEX napustio Cloud9 i traži novi CS:GO ili Valorant tim

Britanski igrač je slobodan i čeka najbolju ponudu organizacija koje imaju timove u taktičnim pucačinama.

  • 0
Foto: CSGO ALEX

Aleks ''ALEX'' Mekmikin više neće igrati za Cloud9 organizaciju, a ovaj potez dolazi tri nedelje nakon loših rezultata tima i komplikacija prilikom treninga zbog pandemije. Dvadesetpetogodišnji Aleks je igrao na poziciji vođe tima od kada je potpisao za Cloud9 prošlog septembra. Pre toga je igrao za neke od najpoznatijih organizacija sa CS:GO profesionalne scene Team LDLC i Team Vitality, a poslednji turnir koji je osvojio bio je EPICENTER 2019 sa ekipom Team Vitality.

Ostali igrači Cloud9 tima su i dalje u sastavu, ali mogu da komuniciraju sa drugim organizacijama. Kao i njegov sunarodnik, Vilijam ''mezii'' Meriman je još jedan Britanac koji traži novi angažman, a slobodni igrači su i Riki ''floppy'' Kemeri, Patrik ''es3tag'' Hansen i Erik ''Xeppaa'' Bah. Osnivač i izvršni direktor severnoameričke organizacija je izjavio da Cloud9 ne odustaje od CS:GO scene, i da će se vratiti kada uslovi budu povoljniji.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA