Danska ekipa ostaje bez trenera

Danski trener, Nikolai ”Hunden” Petersen je na svom tviteru obavestio fanove da ne želi da obnovi ugovor sa Heroicom i da će po isteku istog napustiti organizaciju, a u istoj objavi se takođe oglasio povodom optužbi da je prethodnih dana podelio taktike svoje ekipe.

  • 0

Foto: Heroic

Za Hundena je ovo bio prvi trenerski posao i možemo reći da se dosta dobro snašao u ovoj ulozi, pošto je pomogao Heroicu da se domogne najboljih rezultata u istoriji organizacije. Ipak, taj njegov period nije sve vreme bio tako dobar, pošto je u oktobru prošle godine bio među prvim igračima koji su suspendovani zbog zloupotrebe sada već čuvenog baga.

Nekoliko meseci je bio po strani, a odmah po isteku suspenzije, organizacija ga je vratila u akciju. Očekivali smo da će se ova saradnja nastaviti i u narednim godinama, ali je tridesetogodišnjak imao druge planove.

”U poslednjih nekoliko meseci smo dosta pregovarali oko obnove ugovora, da bi na kraju ipak shvatio da želim da započnem novo poglavlje u svojoj karijeri kada mi istekne ovaj. Imao sam odličnu saradnju sa organizacijom, ali rasplet skorašnjih događaja je nešto što žalim”, izjavio je Hunden, misleći na optužbu da je podelio taktike svoje ekipe.

Iako je negirao da je podelio informacije koje bi mogle da naškode njegovim saigračima, podelio je tzv. anti-strat materijal, na kojem se nalaze informacije o protivničkim stilovima igre. S obzirom da je njegov rastanak sa organizacijom stigao baš u ovo vreme, pitanje je da li postoji u pozadini nešto što mi ne znamo. Na kraju krajeva, ovo bi bio njegov drugi veliki prestup za manje od godinu dana, što bi na neki način moglo da pokvari njegov imidž. U svakom slučaju, svi znamo da je veliki znalac kada je u pitanju Counter Strike, tako da smo sigurni da neće imati problema da pronađe novo angažovanje.

Njegovu izjavu možete pročitati u prilogu ispod.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA