≫ 

Da li će nagradni fond Dota 2 The International šampionata dostići 40 miliona dolara?

Trenutno smo na $39,713,633.

  • 1
dota2-ti10-wall Foto: Valve/The International

Iako je najveći Dota 2 događaj godine odložen do 2021. zbog trenutne COVID-19 pandemije, verni ljubitelji ove mobe su uspeli da prikupe čak preko 39 miliona dolara za njegov nagradni fond. Sav novac koji je prikupljen je došao od Battle Pass pretplate, koja vam zauzvrat pruža raznovrsne nagrade. Treba imati na umu da je realna suma prikupljenog novca veća, jer procenat ide direktno Dota 2 razvojnoj kompaniji Valve.

Čak iako ne dostignemo 40 miliona, TI10 nagradni fond je već oborio rekord za najveći u istoriji esportsa. Rekord je do sada držao nagradni fond za prošlogodišnji The International šampionat, koji je iznosio nešto više od 34 miliona. Ne zaboravite da će svi korisnici Battle Pass pretplate dobiti dodatnih 10 nivoa po dostizanju nagradnog fonda od 40 miliona.

Trajanje Battle Pass pretplate je produženo već 2 puta, i to prvo do 19. septembra, a zatim i do 9 oktobra. Tako je, Battle Pass ističe upravo sutra, što znači da nam je ostalo manje od 24 sata da dostignemo 40 miliona. Sudeći po grafiku ispod, čini se da su nam šanse vrlo tanke, osim ako se ne dogodi nekakvo čudo.

dota2-pp-ti10 Screenshot: Dota 2 Prize Pool Tracker

Podsećamo vas da se Battle Pass pretplata završava sutra, pa vam je danas praktično poslednja prilika da odradite sve što ste planirali.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA