N0tail otišao na pauzu, a OG predstavlja novi Dota 2 sastav

Nakon što smo se prošle nedelje saznali da je Ceb završio karijeru, a da su Topson i N0tail otišli na pauzu, OG je konačno predstavio kompletno novi Dota 2 sastav, koji će se takmičiti u novoj DPC sezoni.

  • 0
Foto: OG

OG je izgradio jedno od najvećih imena u esportu tako što je uspeo da ostvari nezamislivo, osvojivši dva uzastopna Dota 2 Internationala. Iako smo od tada videli nekoliko promena u sastavu, tek sada i zvanično možemo reći da je došao kraj jednoj eri, pošto su svi članove te postave odlučili da se penzionišu, ili odu na produženu pauzu.

Samim tim je organizacija bila primorana da krene u potragu za novim članovima, zbog čega je sinoć i zvanično predstavljena nova petorka u kojoj se nalaze neka potpuno nova lica. Kapiten ekipe će biti doskorašnji trener, Mikhail “Misha” Agatov, kojeg smo mogli da vidimo iza ekipa tokom ovogodišnjeg Internationala.

Na poziciji broj 4 se nalazi verovatno i najpoznatije lice od ovih momaka, Tomi “Taiga” Le, doskorašnji član Liquida, koji će nakon četiri godine dobiti priliku da se oproba u novom okruženju. Na pozicijama dva i tri se nalaze dva šesnaestogodišnjaka koja su prošle godine nastupala za Creepwave. Mnoge ekipe su bile zainteresovane za potpis ovih momaka, ali su se Božidar “Biziem” Bogdanov i Amar ”ATF” Asaf na kraju odlučili za OG.

Poslednji član petorke je možda i najveće iznenađenje, pošto se radi u mladom Artemu “Yuragi” Golubievu, koji gotovo da nema iskustva na profesionalnoj sceni, ali je zato najpoznatiji po svom visokom ranku na evropskim serverima. On stiže iz redova Team Unique-a, a sada će imati priliku da nastupa za jednu od najvećih ekipa ikada.

N0tail je potvrdio da će biti uz ekipu i da će blisko sarađivati sa njima. Da li verujete da ovi momci imaju potencijal da naprave novo čudo?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA