Sportske zvezde Los Anđelesa u reklami za Call of Duty

Sve je drugačije kada ste sportista u Los Anđelesu.

  • 0
LA Lejker - LA Klipers Foto: AP/Tanjug

Activision nastavlja da upumpava sredstva za marketing njihove popularne franšize, a za novu reklamu su iskeširali verovatno interesantne sume novca, kako bi se u njoj pojavili plejmejker Los Anđeles Lejkersa, i nemački reprezetativac, Denis Šruder, i bejzbol igrač desne strane terena u ekipi Los Anđeles Dodžers, Muki Bets.

Denis je neko vreme već u žiži javnosti jer se ne zna da li će ostati sa timom, a igraču to očigledno prija, jer dok je bio u Oklahomi verovatno nije bio ni približno marketinški zanimljiv kao što je to kao plej Lejkersa. Nemački košarkaš u slobodno vreme voli da igra Call of Duty, tako da nije iznenađujuće da ga je Aktivižon pozvao za saradnju. Šruder ponekad igra igrice i sa saigračima iz tima, a ispod možete da pogledate šta u slobodno vreme, rade mali Lejkersi, dok se tata Lebron oporavlja od povrede.

Call of Duty je i ranije ubacivao sportiste i poznate ličnosti u svoje reklame, ali ovoga puta glavne zvezde imaju neku predstavu o proizvodu koji reklamiraju, jer oba igrača vole da provode slobodno vreme u Call of Duty-u. Novu reklamu pogledajte u nastavku, i uskočite u novu Call of Duty mapu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA