≫ 

Fortnite igrač pokazao krvave povrede posle brutalnih batina

Profesionalni Fortnite takmičar Huing ''Kinstaar'' Dong Huing je na socijalnim mrežama podelio lične fotografije teških povreda posle pretrpljenog napada.

  • 0
Fortnite Foto: Epic Games

Gejmer i član profesionalne Fortnite organizacije Solary, Kinstaar, koji trenutno živi u francuskom gradu Turu, je u javnost izneo fotografije svojih povreda koje je zadobio nakon što ga je napao, kako on tvrdi, ''kriminalni klan''.

Kinstaar je izjavio da ga je napalo 7 muškaraca, koji su navodno član kriminalne grupe pod policijskom istragom. ''Nakon što su me isprovocirali, krenuli su da me napadaju bez ikakvog razloga'', izjavio je Kinstaar. ''Udarili su me flašom, a zatim oborili na zemlju i nastavili da me šuturaju''.

Rekao je da smatra da ova banda napada ljude iz čiste zabave. ''Mislim da sam imao dosta sreće'', dodao je. ''Prethodna žrtva je zadobila mnogo ozbiljnije povrede posle višestrukih uboda nožem''.

Kinstaar je dobio obilje podrške od svojih prijatelja i fanova, uključujući i profesionalnog League of Legends igrača, Andreasa ''Sardoche'' Honeta.

Kinstaar je trenutni jedan od najboljih Fortnite igrača na svetu, a tokom svog dvogodišnjeg boravka u organizaciji Solary je ostvario ogroman uspeh, osvojivši novčane nagrade u vrednosti od preko 13 miliona dolara.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA