≫ 

Poznati DJ postaje zaštitno lice velike esports organizacije

Gejming i muzika idu ruku pod ruku

  • 0
Foto: Team Liquid

Čuvena internacionalna esports tim Team Liquid je sklopila partnerstvo sa holandskim di-džejom Rubenom de Ronde, koji će od danas promovisati brend organizacije.

Ruben de Ronde je poznati di-džej sa holandske dens/elektronik scene. Izdao je preko 5 albuma, a u jeku pandemije ga često možete videti na najvećoj striming platformi, Twitch. Tamo pravi muziku, priča sa fanovima, a ponekad odigra i koju igru.

''Kao strastveni gejmer i pratilac poznatih strimera, čast mi je što sam postao član Team Liquid porodice'', izjavio je de Ronde.

Team Liquid je već sarađivao sa muzičarem u januaru ove godine, tako da nije veliko iznenađenje što sada postaju zvanični partneri.

''Provodeći vreme u društvu onlajn gejmera, primetio sam da sve više i više ljudi prepoznaje moje ime'', dodao je de Ronde. ''Tako sam shvatio da se gejming, esports i muzičke zajednice dosta preklapaju, posebno kada je žanr kojim se bavim u pitanju''.

Team Liquid je jedna od najvećih esports organizacija na svetu, sa ekipama u preko 15 esports naslova, kao što su CS:GO, League of Legends i Dota 2. Njeni sastavi su ostvarili ogroman uspeh na internacionalnim takmičenjima, sa osvojenim višemilionskim nagradama.

Team Liquid je 2021. godinu počeo sa saradnjom sa bivšom VNBA (Ženska nacionalna košarkaška asocijacija) šampionkom Eriel Pauers.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA