League of Legends patike za kineske profesionalce

Kompanije za gejming su se ove godine baš usredsredile na saradnju sa firmama koje kreiraju patike, a Nike će izbaciti specijalnu kolekciju za LPL profesionalce.

  • 0
Nike, kompanija, logo Foto: Tanjug/AP

Nike je već nekoliko godina zvanični dobavljač odeće za LPL ligu, a ove sezone kompanija planira da napravi specijalne patike koje će moći da nose igrači u Pro League-u . Još jedna u nizu biznis saradnji gejming i modnih kompanija, a samo ove godine smo izveštavali o sklapanju saradnje između Xbox-a i Addidas-a, a ekipe G2 Esports i 100 Thieves su objavile početak saradnje sa modnim brendovima Ralph Lauren-om i Gucci-jem.

Prilika da Nike popravi utisak nakon prilično mlakog interesovanja za dresove koje su kreirali za Pro League. Nije poznato da li će ove patike biti dostupne široj javnosti, a na slici ispod možete pogledati kako će izgledati dizajn Dunk Lows-a. Znak na patikama napravljen je od materijala koji svetle u mraku, a na modelu se nalaze i zanimljive teksture i simboli vezani za League of Legends.

Foto: Nike

Ovo nije prvi put da kompanija pravi obuću posvećenu LoL-u. Za prošlogodišnji Worlds su izbacili čitavu liniju odeće i obuće, a jedan od artikala su bile Jordan 1 High Zoom Air CMFT.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA