≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizan izdao saopštenje: "Grobari, izvinite..."

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oni su istakli da znaju da rezultati nisu onakvi

  • 8
Partizan esport Foto: Milena Đorđević, Esport Partizan

Ostalo je još da se odigra finale u ovom prolećnom splitu EBL lige, snage će u njemu odmeriti ekipe Be5 i Spajka, dok je jedno od najvećih razočaranja Partizan, koji je završio ligaški deo na ubedljivom poslednjem mestu.

Partizan je odlučio da za ovaj split promeni tim, očigledno su u organizaciju uneta dosta manja ulaganja, pa je sastavljen tim sačinjen od tri "rukija" i dva iskusna igrača u vidu Colamaxa i Cl0x-a, ali, završili su split sa samo jednom pobedom uz 13 poraza.

Takođe, oni su poraženi i od Zvezde u prvom istorijskom večitom derbiju pred publikom, zbog čega se može reći da je ovaj split za zaborav.

Upravo zbog toga, klub iz Humske je odlučio i da se oglasi putem svog Tviter naloga, gde su se jednostavno izvinili svim svojim navijačima.

- Kao što ste i sami svesni, Partizanova izdanja u prolećnom splitu EBL lige za 2024. godine nisu bila onakva kakva je očekivao menadžment, ali, ono što je važnije, nisu bila onakva kakva su očekivali verni i pasionirani ljubitelji koji podržavaju ovaj istorijski klub i crno-bele boje. Zbog ovog razočaravajućeg rezultata, menadžment Partizan će uzeti u obzir sve greške koje smo napravili ovog puta i skromno traže izvinjenje od Grobara zbog narušavanja nasleđa kluba. Ne možemo uraditi ništa drugo do obećati da ćemo se iskupiti narednim pravim kompetitivnim splitom Partizana kakvi su bili i prethodni, na kakve ste navikli od ovog kluba. Nećemo ponoviti ovu tešku grupu u prosuđivanju ponovo.

 

Takođe, ovde možete pročitati i šta je imao da kaže Jovan Mijailović, predsednik Partizan Esporta za Telegraf o neuspešnoj sezoni.

(Telegraf.rs)

Video: Esport Partizan je šampion Balkana! Crno-beli ispisali istoriju i podigli prvi EBL trofej u LoL-u.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA