≫ 

League of Legends: Wild Rift otključan i za naše igrače

Ukoliko niste dobili notifikaciju pre nekoliko dana onda verovatno ne znate da je mobilna verzija popularne mobe dostupna i korisnicima iz naše regije.

  • 0
wild-rift2 Foto: Riot Games/LoL: Wild Rift

Poćetkom meseca Riot je objavio da će polako početi da testira League of Legends: Wild Rift i na evropskim serverima, ali da će otključavanje aplikacije teći malo sporije nego što obožavatelji očekuju. Igrači iz Rusije i Turske su bili među prvima koji su dobili priliku da iskuse mobu na svojim telefonima, a posle par nedelja i igrači iz naših krajeva su konačno dobili pristup dugo očekivanom moblinom naslovu.

Igra je za sada uglavnom stabilna ali naravno došla je i sa svojim manama, koje Riot već pokušava da popravi ažuriranjima koja su uveliko krenula. Igra je dostupna na Android i Apple prodavnicama, a mobu je već skinulo preko 10 miliona korisnika samo za Android. Ako želite da igrate mobilnu verziju na kompjuteru zapamtite da to možete preko BlueStacks programa čije prednosti smo već ranije pominjali.

Bilo da ste stari igrač ili nikada niste igrali League of Legends, Riot garantuje da je ovo možda najbolji način da uđete u masivnu igru a kompanije je posvetila i dosta pažnje kontrolama jer su veoma bitan faktor. Riot sličnu verziju planira da izbaci i za konzole, tako da niko neće moći da se sakrije od League of Legends sadržaja. Baš kao što je to slučaj sa Fortnajtom.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA